2777
2789
عنوان

🔴🔴🔴لطفا حتما این تاپیکو بخونید 🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 9608 بازدید | 460 پست
از قدیم بوده این چیزا من مامانم برام تعزیف میکرد میگفت یه همسایه داشتیم تو برنج گذاشته بچه ها فکر ک ...

از قدیم همه چیز بوده اما کسی اونقدر ب فکر خودکشی نمی افتادب گفته شما میگید بچه منم دخترم ۳ سالش بود و قرص های عموشو ب عنوان اسمارتیز خورده بود این خودکشی نیست

آره دقیقا درست گفتی یه بنده خدایی بود نامزدش بهش خیانت کرده بود قرص برنج خورده بود التماس مامان باباش میکرد که نجاتش بدن و فقط ازشون تقاضای آب می‌کرد به حد مرگ تشنه میشن😔

خدایا نگاهت رو لحظه ای از زندگی مون برندار که بیچاره میشیم خدا به همه کمک کنه الهی امین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از قدیم همه چیز بوده اما کسی اونقدر ب فکر خودکشی نمی افتادب گفته شما میگید بچه منم دخترم ۳ سالش بود ...

اره اون دختره هم نمیخواسته خودکشی کنه که بی عقلی کرده تو اون سن خیلی حساسه باید مراقب بود 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بچه ها این تاپیک و پر بازدید کنین شاید یکی واقعا کارش حل شد

خیلی تاپیک مفیدی بود ممنون اسی

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من چراباید بعداز مدتهابیام سایت و اولین تاپیکو تاپیک تو ببینم؟؟؟غصه دیشبمو خواب دیدی یا فرشته خدایی؟ ...

چرا عزیزم چی شده 

ببین از دیشب هی میگم بزارم هی میگم درس دارم 😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بچه ها این تاپیک و پر بازدید کنین شاید یکی واقعا کارش حل شدخیلی تاپیک مفیدی بود ممنون اسی

اره خدا خیرت بده فقط دلم میخواد مشکل یکی حل شه

چرا عزیزم چی شده ببین از دیشب هی میگم بزارم هی میگم درس دارم 😂

دق کردن تنهابودن دقیقا همین مرگ با قرص برنجه

چیزی ک من بعداز۱۴سال جنگیدن قسمتم شد

کی میفهمه معنی واقعیه دردو؟

اینکه ذره ذره بمیره یکی

فقط بخاطراینکه یه خونواده ابرومند داره

خیلی سخته بخاطر کسایی مرگ تدریجی رو تحمل کنی ک حتی در طول ماه ی بارم تورو یادشون نیس.

من دوست مامانم خادم امامزادس میگف ی خانمی اومده بود نشسته بود تو صحن آبمیوه و کیک خورد و ب خانم بغلیش گف پسرم حرفمو گوش نکرده با ی دختری ازدواج کرده میخوام خودمو بکشم ، اون خانمه هم جدی نگرفته و قرص برنج میخوره و دراز میکشه، بعد چنددقیقه بلند میشه ی عالمه خون و تیکه تیکه مث جگر بالا میاره و تمام صحن خونی میشه تا آمبولانس برسه تموم میکنه . چقد دلم برای زائرا و خادما سوخت همچین صحنه ای دیدن

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

دق کردن تنهابودن دقیقا همین مرگ با قرص برنجهچیزی ک من بعداز۱۴سال جنگیدن قسمتم شدکی میفهمه معنی واقعی ...

خواهش میکنم ازت اینکارو نکن به خودت به جون عزیزت فک کن هیچ چیز ارزش نداره اینو دقیقا لحظه مرگ میفهمی منکه حنام رنگی نداره ولی دعات میکنم ایشالا زندگیت درست شه 

من دوست مامانم خادم امامزادس میگف ی خانمی اومده بود نشسته بود تو صحن آبمیوه و کیک خورد و ب خانم بغلی ...

چون به حرفش گوش نداده 😬😬😬واقعا بی عقلی سن و سال نمیشناسه خدا ههمون حفظ کنه کمکمون کنه ایشالا

اره خدا خیرت بده فقط دلم میخواد مشکل یکی حل شه

اصن خیلی غم انگیز بود اون متنی که میگفت مغز تا اخرین لحظه هوشیاره و همه چی حس میشه 

به نظر من کلا باید تولید این ماده رو متوقف کنن 

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿