بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از نظر اینکه خب ی سری چالشا مثله بدون کمک کاراشونو خودش انجام بدن و تا حدی مستقل شدن راحتم ۸/۷/۳ساله هستن ولی خب از اینورمم درسو مشق رسیدگی به این مسائل دارع پارم میکنه بنظرم دردسر بچه هیچ وقت تمومی ندارع فقد از مرحله ای به مرحله بعد جایگزین میشه😊😅
بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤
من خداروشکر هیچ مشکلی با سختی بچه هام ندارم تنها چیزی که خیلی اذیتم کرده و میکنه حرفای دیگران بوده ...
چقدر خوب
هرکسی چیزی گفت
بگو لذت میبرم ازاینکه میبینم بچه ام همبازی داره، تنها نیست و...
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
پسرهای من پنج سال فاصله دارن اصلا باهم بازی نمیکنن،، اصلا رابطه خوبی ندارن، کوچیکه با قاشق میکوبه سر بزرگه، بزرگه عصبی میشه میخاد بزنه میگم بچه اس نمیفهمه،، میگه چرا داداشم اینقد ازم کوچیکه کاش یه سال فاصله داشتیم
بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
اگه خونه نشین باشی بله اذیت میشی اما روزی یبار بری بیرون رفت و آمدی باشی و هرزگاهی بزاری پیش مادری خواهری به خودت برسی افسرده و خسته نمیشی اما اگه حبس بشی خونه نتونی تا سر کوچه بری برات سخت خواهد بود اونا اذیت نمیکنن بچه ان و شیطون شرایطه که مامان هارو خسته میکنه