2777
2789
عنوان

🔴🔴🔴لطفا حتما این تاپیکو بخونید 🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 9608 بازدید | 460 پست

تاپیک پنگوئن که ترکید ولی باعث شد یه سر به این تاپیکت بزنم

ممنون از مطلب مفیدت😍

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

تاپیک پنگوئن که ترکید ولی باعث شد یه سر به این تاپیکت بزنمممنون از مطلب مفیدت😍

قربون شما عزیزم 

چی بگم والا مردم بی جنبه من اون تاپیک به جهت علمیش زدم فک نمیکردم اینطوری کنن

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو بیمارستان یه جوون خورده بود اومده بود میگفت بالا آوردمشدیگه سوند گذاشتن با شیلنگ تو معده اش روغن ...

والا من متخصص نیستم ولی اگرم بمونه تااخر عمر مشکل داره

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

جالب‌تر همراهانش بودن انگار برای سرماخوردگی آورده بودنش همینقدر ریلکس

خب همین کم اطلاعاتی دیگه من خودمم فک نکردم اینطور وحشتناک باشه 

دلم میخواد همگی این تاپیکو ببینن ولی چه کنم که فقط خیانت و مادر شوهر پربازدیده😂😂😂

این پروسه چقد زمان میبره تا کسی ک خودکشی کرده بمیره؟ 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

۴ ساعت

یاخدا

قرص متادون چجوریه؟ 

زن بابای من گویا  با ۷,۸تا قرص متادون خودکشی کرد و مرد

اینم عذاب کشیده یا نه ریلکس خابیده دیگه بیدارنشده؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یاخداقرص متادون چجوریه؟ زن بابای من گویا با ۷,۸تا قرص متادون خودکشی کرد و مرداینم عذاب کشیده یا نه ...

نمیدونم اونو