بچه ها من کلی درسام زیاده ولی دلم میخواست این مطلبو براتون بزارم از روی کانال یه پزشک برداشتم و مال من نیست ولی ممکنه زندگی یکیو حداقل نجات بده اگه پدر و مادر هستید یا خودتون یه موقع هایی خوردن قرص برنج به سرتون میزنه حتما نگاه کنید
روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دلم میخواد همگی این تاپیکو ببینن ولی چه کنم که فقط خیانت و مادر شوهر پربازدیده😂😂😂
این پروسه چقد زمان میبره تا کسی ک خودکشی کرده بمیره؟
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
زن بابای من گویا با ۷,۸تا قرص متادون خودکشی کرد و مرد
اینم عذاب کشیده یا نه ریلکس خابیده دیگه بیدارنشده؟
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍