2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خدا نزدیکمونه همین نمسایه بقلی گشنه خوابیده یا اون گربه وسگو...که ازگشنگی مریضی گرفته یااون بیم ...

به اینا هم کمکم می‌کنه 

اینا جای خود 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
برای سفرهای خارجی زیارتی این نظرات هست ولی برای سفر های تفریحی خبری نیستخیلی جالبه😃

اخه بنظرم ته تفریح زیارتی ارضای معنوی هست ک هزاران جایگزین داره...ولی تفریح سیاحتی فازش معلومه کاملا شخصی هست و رضایت خدا توش معنی نمیده

برای سفرهای خارجی زیارتی این نظرات هست ولی برای سفر های تفریحی خبری نیستخیلی جالبه😃

ودراخر گفتم کوه کوهه 

اینم بگم شما لق لقه زبانته مسلمان بودن من روح شماسی وخداشنایی وتوکارتحقیق و وصالم 

حتما برو. استانبول شهر خیلی قشنگیه. هر کوچه و خیابونش یه قاب عکسه و ترکیبی از شرق و غرب و سنت و مدرنیته‌اس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

درامد دارم تو کار ساخت و سازم

ولی متاهلم نمیرم جایی

چون برا پسرام بخوایم خونه ماشین و سرمایه گذاری کنیم والا کم میاد🙁

ولی مجرد بودم حتما میرفتم البته ترکیه رفتم 

الان قیمتاش کمه

مامان دوتا گل پسر

والا الان که بچه دارم تا خونه مو نخرم هیچ سفری دوست ندارم برم، ولی یحتمل مجرد بودم اینطوری فکر نمیکردم. ولی خب به خاطر آینده ت بخشی از پولت روبرو عشقو حال، بخشی شم سرمایه گذاری کن. شرایط زندگی تو ایران هر روز داره سخت تر میشه.

اخه بنظرم ته تفریح زیارتی ارضای معنوی هست ک هزاران جایگزین داره...ولی تفریح سیاحتی فازش معلومه کاملا ...

جایگزین؟

این نظر شماست نه کسایی که دوست دارن برن

دیدگاه هر کسی متفاوته

سفر به مکه و مدینه و کربلا ثواب داره،کمک به مستضعفان هم ثواب داره

کسی که خودش میره سفر سیاحتی واسه عشق و حال که نباید برای هزینه سفر های زیارتی مردم نسخه بپیجه

🌸🌸

ودراخر گفتم کوه کوهه اینم بگم شما لق لقه زبانته مسلمان بودن من روح شماسی وخداشنایی وتوکارتحقیق و وصا ...

شما همین که مردم و ندیده قضاوت میکنی 

برای یکی نسخه میپیچی پول سفرش و خرج چی کنه و برای یکی نسخه میپیچی مسلمان نماست و...

نشان از بی سوادی بیش از حدتون داره 

برای ما دم از روح شناسی و خداشناسی نزن بی زحمت

🌸🌸

اخه میدونی اسمش روشه:) سفر تفریحی سفریه که میرن اونجا تفریح میکنن عشق و حال میکنن یکم افکار منفی رو از سر میپرونن گشت و گذار و خرید و ...

اما خونه خدا میرن واسه اینکه ثواب کنن میرن که تو دل خدا جا شن فخر بفروشن بگن حاجی شدیم اسم و رسم داریم و مومنیم وقتی برای ثواب کردن دو قدم پاشی بری خیابون از زباله گرد ها بگیر تا کودکان کار و نیازمندایی که شونه هاشون خم شده جلو داروخونه ها از گرونی داروهای مریضاشون ، خیلیا غیرعمد یا به خاطر بدهی افتادن گوشه زندان خیلیا پول تهیه جهیزیه ندارن خیلی از جوونامون لنگ دو گرون دو هزارن عزیزم تو چنین وضعی مکه رفتن واسه حاجی شدن و ثواب کردن ارجحیت داره ؟؟؟

جایگزین؟این نظر شماست نه کسایی که دوست دارن برندیدگاه هر کسی متفاوتهسفر به مکه و مدینه و کربلا ثواب ...

نسخه نمیپیچه...انتهای سفرزیارتی رضای خداست پیشنهادشون اینه راهکارهای بهتری برای رضایت خداهم هست...اگر بحث دیدن هست میتونه عمره بره و الباقی حج واجب رو بده ب مستضعف.اخه مسلمون ادعای بیشتری برای ثواب و خیرات و خدمت ب خلق داره ب نسبت اونی که میره انتالیا فقط برای خوشگذرونی شخصی

اخه میدونی اسمش روشه:) سفر تفریحی سفریه که میرن اونجا تفریح میکنن عشق و حال میکنن یکم افکار منفی رو ...

نه واقعا تو این شرایط رفتن به سفر های تفریحی خارجی و عشق و حال ارجحیت داره

خیلی جالبه که شما خودتون رو مستحق هر نوع هزینه ی هنگفت برای رفاهتون میدونید ولی اگر کسی بخواد برای دل و دین و خدای خودش هزینه کنه اونوقت پای هزار جور مشکل و نیازمندی رو میارید وسط که خودتون قرونی کف دستشون نمیذارید و سفر تفریحی تون ارجحیت داره

آره طرف میره پز بده من حاجی شدم

شما هم اگر پولی داشتی مشکلات مردم و حل کن و نرو باهاش سفر خارجی تفریحی و عشق و حال

عیسی به دین خود موسی به دین خود

🌸🌸