2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگم چی شدههه

113 بازدید | 10 پست

من خودم پزشکی قبول شدم بعدش که یکم گریه کزدم و با خانواده بودم اولین نفر زنگ زدم به رفیق صمیمیم که 11 ساله دوستیم  جواب نداد پیامش دادم که پزشکی قبول شدم 

بعد از نیم ساعت زنگ زد و اصلا تو صداش خوشحالی نبود (اینم بگم که اون رشتش ریاضی من تجربی) خیلی با صدای بی‌حال و بدون ذوق و اینا حتی خواهر کوچیکش هم خیلی برای من ذوق کزد و هی داد میزد خانم دکتر خانم دکتر مبارکه 

خلاصه گذشت و خودش هم مهندسی کامپیوتر قبول شده بود و برای فرهنگیان هم کد 5 خورده بود منتظر نتیجه بود انگار دیروز نتایج اعتراض فرهنیگانش اومدهذو قبول شده دبیری ریاضی ساری کا خیلیم دوس داشت 

اما اصلاااا به من خبر نداد و نگفت 

امروز پیامش دادم میخواستم یکم از یه موضوعی رو بگم بهش یهو گفت نگو مهندس بگو معلم 

برگام ریخته که چرا به من نگفت خیلی ناراحت شدم ولی چرخ روزگار به آدم یاد میده که جایگاه آدمارو باید گاهی تغییر داد :))) البته که از همون طرز تبریک گفتنش هم ناراحت شدم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه درخواست بدم صحبت کنیم چند تا سوال داشتم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

مبارکههه

پشت کنکوری که نبودی درسته؟

ازمون چیا شرکت میکردی چیارو تحلیل میکردی؟

کتاب تستاتو میگی لطفا؟

روزانه هیت ساعت مطالعه داشتی؟و اینکه از کی شروع کردی؟

مدرست چیبود؟

و اینکه سهنیه نداشتی؟ بخدا قصدم فضولی نیست فقط منم ی کنکوری تجربیم و پر استرس 

دکتر شدی :)به دل نگیرمبارکه

قربونت بشم من آخه ❤️

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عیجونم خانوم دکترآرزوی منو داری زندگی میکنیاونم بیخیالش شو،

عزیزمممم مطمئن باش بهش میرسی

مبارکهههپشت کنکوری که نبودی درسته؟ازمون چیا شرکت میکردی چیارو تحلیل میکردی؟کتاب تستاتو میگی لطفا؟روز ...

میفهممت عزیزم 

درخواست میدم بهت ایدی تل بده برات ویس بگیرم 

آره سال اول بدون سهمیه ❤️

سوال دارم میشه درخواستمو قبول کنید؟

آره عزیزممم