2777
2789
نسخه نمیپیچه...انتهای سفرزیارتی رضای خداست پیشنهادشون اینه راهکارهای بهتری برای رضایت خداهم هست...اگ ...

نه همچین چیزی نیست،رضای خدا توی همون سفر سیاحتیت هم باید باشه که بری

من همون قدر که میرم شمال روحم آروم میشه همونقدر که چه بسا بیشتر توی حرم امام رضا آرامش پیدا میکنم

مسلمان هم کمک کردنش حد و اندازه داره

به خودشم مربوطه میخواد چیکار کنه و کجاها خرجش کنه

پول زحمت خودشه

غیر مسلمان هم اگر انسانیت داره به خرج بده

وقت سفر زیارتی مردم سر و کله اش پیدا نشه و دم از مشکلات کشور و نیازمند ها بزنه

🌸🌸

نه همچین چیزی نیست،رضای خدا توی همون سفر سیاحتیت هم باید باشه که بریمن همون قدر که میرم شمال روحم آر ...

بهر حال مسلمونها خیلی بیشتر ب فکر رضایت پروردگارن و دم از انسانیت میزنن ازشون توقع بیشتری میره.ضمنا شما هزینه سفر ب شمال و حرم امام رضارو با حج واجب مقایسه نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهر حال مسلمونها خیلی بیشتر ب فکر رضایت پروردگارن و دم از انسانیت میزنن ازشون توقع بیشتری میره.ضمنا ...

شما از هیچ کس توقع نداشته باش، هر کسی اندازه ی توانش کاری و انجام میده اگر دست خودت میرسه بسم الله

چطور شمایی که نگران مشکلات مردمی تو فکر اینی که یه نفر دیگه بیاد بهشون کمک کنه؟

اگر نگرانشونی چه اهمیتی داره برات بقیه پولشونو کجا خرج میکنن خودت کمک کن، اگر نگران نیستی و فکر عشق و حال خودتی چیکار داری کی چه مشکلات و نیاز هایی داره؟

بنده این دو سفر رو برای شما مثال زدم

مقصود این هست که هزینه ۱۰ میلیون باشه یا ۱۰۰ میلیون به کسی مربوط نیست چطور خرج میشه مگر از بیت و المال باشه

🌸🌸

شما از هیچ کس توقع نداشته باش، هر کسی اندازه ی توانش کاری و انجام میده اگر دست خودت میرسه بسم اللهچط ...

مسلمون ادعاش بیشتره ازش توقع میره..ن اونی ک پی عشق و حال خودشه...تواسلام خیلی سفارش شده ب انسان دوستی و صدقه و خمس و زکات و برادر دینی و کمک ب مستضعف و رفتارای حضرت علی و رفتن در خونه مسمندان و ایتام و این حرفا....این کارا فقط با روحیه مسلمون سازگاره

مسلمون ادعاش بیشتره ازش توقع میره..ن اونی ک پی عشق و حال خودشه...تواسلام خیلی سفارش شده ب انسان دوست ...

متاسفانه هر چی بیشتر میگم کمتر متوجه میشید

انگار میدونید مسلمون پشت حج رفتنش چند تا زندانی آزاد کرده،چند تا جهیزیه داده،چند تا مدرسه ساخته و...

در حالی که هیچ کدوم وظیفه اش نبوده و همش از روی انسانیتش هست

انجام اینکار ها از کسانی برمیاد که انسانیت دارن و مربوط به هیچ دینی نمیشه

فقط توی اسلام بیشتر بهشون تاکید شده چون اسلام دین انسانیت و آزادی هست و اجباری توش نیست

این پیامایی که گذاشتید که کلا نشون داد از مسلمونیتم چیزی نمیدونید

فقط توقع دارید

به توقع داشتنتون ادامه بدید،اینکه مطابق میلتون پیش نره آسیبش به خودتون میرسه وگرنه مسلمان جماعت کار خودش و میکنه و به حاشیه توجهی نداره

شبتون خوش

🌸🌸

متاسفانه هر چی بیشتر میگم کمتر متوجه میشیدانگار میدونید مسلمون پشت حج رفتنش چند تا زندانی آزاد کرده، ...

توقع نیست نماد مسلمونی ینی این رفتارها...غیرازین باشه میشه تظاهر و دورویی

نه واقعا تو این شرایط رفتن به سفر های تفریحی خارجی و عشق و حال ارجحیت دارهخیلی جالبه که شما خودتون ر ...

حرف مفت نزن 

قشنگ داری سفسطه میکنی!!

اره تفریح همیشه ارجحیت داره 

ینی مارو قضاوت میکنی و میگی چون سفر خارجی میریم نمیریم یه پولی کف دست مردم بزاریم و مشکلات مردمو نادیذه میگیریم؟

باشه ما هیچ کاری نمیکنیم 

خب این شما بودین ک دلتون ثواب میخواد و ادعاتون میشه

ما چیزی نمیگیم تو خفای خودمون ثواب میکنیم

عرض کردم خدمتتون ک خیلیا برا ثواب حج نمیرن مشکل یه بنده خدایی رو راست و ریست میکنن این حاجی شدن شمام عین ترکیه رفتن و خارج رفتن ما واسه تفریح و پز دادنه

بعدشم ادم مسلمان و حاجی! تو اول واجبات رو یاد بگیر دین خداتو یاد بگیر بعد راه خونه خداتو

اول یاد بگیر ملتو قضاوت نکنی تو کی باشی ک جای خدا برا بنده اش تصمیم میگیری؟

تو وقتی دویست میلیون پول هزینه میکنی بری حج بیای اسم و رسم دار بشی

ما تصمیم میگیریم خرید عید نکنیم ب جاش دل چن تا بچه رو شاد کنیم اینم نگفتم ریا بشه چون من دینمو خوب بلدم خدای خودمو خوب میشناسم و ادعام نمیشه

گفتم تا یاد بگیری ب جای لبیک گفتن اول دینتو خوب یادبگیری حرامات رو یاد بگیری قضاوت کردن ی گناه کبیره اس

من گناه نکردم برا کسی جرم تعیین نکردم

فقط توضیح دادم بهتون و یه پیشنهاد دادم

حرف مفت نزن قشنگ داری سفسطه میکنی!!اره تفریح همیشه ارجحیت داره ینی مارو قضاوت میکنی و میگی چون سفر خ ...

حرف مفت و تو زدی که که گفتی بجای حج رفتن پولتونو برای نیازمندا خرج کنید

فکر کردی چون حج میرن به نیازمند کمک نمیکنن؟

پس همین الان با قضاوتت و گناه کبیره ات جمع کن برو کمتر چرت و پرت بگو

به امثال شما هیچ ربطی نداره کی کمک میکنه کی نمیکنه

کمک کردن به خود فرد بستگی داره خانم راه رسم دین بلد!

🌸🌸

حرف مفت و تو زدی که که گفتی بجای حج رفتن پولتونو برای نیازمندا خرج کنیدفکر کردی چون حج میرن به نیازم ...

😂خودتو تو تروماهای مغزت خفه کن

اول اینکه روی صحبتم شما نبودی

من با اون خانومی ک اومدن زیر پست سفر ترکیه سفر حج و اینا گفتن صحبت میکردم

آبو بریز جایی ک میسوزه نخوده هر آش

بله ما مث شما ادعامون نمیشه ما راه و رسم دین و خدارو خیلی بهتر از شما بلدیم ما خالصانه بندگی میکنیم ثواب و گناهمونم گذاشتیم ب اختیار خدا 

هنوزم میگم خداشناسای واقعی به جای حج رفتن و عین شما گنده گنده حرف زدن گره یه بنده خدای گرفتاری رو باز میکنن ینی دل بزرگ میخواد رسیدن ب همچین سعادتی سهم هر کسی نمیشه این حد از خداپرستی

خدا خودش گفته گاهی وقتا روزی بنده شو کف دست یه مسلمان دیگه گذاشته چون میشناسه ذات ادمارو

خدا نکنه روزی یه مسلمانی به دست شما مسلمان نماهای قضاوت گر بیوفته به هرحال همونطور ک گفتم سعادت میخواد رسیدن ب درجه ی ذات پاک

رهبر عزیزمون تاحالا کربلا هم نرفته! چ برسه حج اما میدونی دست چندین نیازمندو تو خفا گرفته!

پس خانوم به ظاهر مسلمان تو کار هر کس و ناکسی دخالت نکن و برای هر آدمی قانون چینی نکن

اگ ب اون جمله ای ک اعتقاد داشتی: عیسی ب دین خود موسی ب دین خود اینجا خودتو واسه قانع کردن امثال ما کباب نمیکردی بازم ب قول خودت ب خود ادم بستگی داره کجا بره و پولشو کجا خرج کنه 

من دوست دارم ب جای ریا کاری و حاجی شدن های امروزی

در حد توانم در خفا دست بنده خدایی رو بگیرم دل بچه یتیمی رو شاد کنم کودک کاری رو از سرما نجات بدم

شما برو ب دین و مذهب خودت برس تو اومدی پریدی ریپلای کردی پس تو باید جمع کنی بری

من حوصله کل کل با ادمای زبون نفهم رو ندارم