2777
2789
اره دقیقا منم همین حس رو تجربه کردم گاهی عصبی میشم و ناراحت ک چرا مامانم بخاطر اتفاقات بیست سال پیش ...

خداروشکر.

نمیدونم شایدم رسالت من تو زندگیم این باشه فک کنم فقط باید تحمل کرد تاببینم چی پیش میاد.ممنون که وقت گذاشتی خواهر هم سبک شدم هم اینکه فهمیدم تنهانیستم

انشالا شمام هرمشکلی دارید حل شه بزودی😘

وای اره دقیقا الان یادم اومد سه چهار سال پیش گوش دادم😂🤌🏻یه دوره رایگان بود بصورت ویس

اره منم گوش میدادم دوسال پیش حرفاشو 

راه حل هاشو انجام میدادی ؟تاثیرم داشت ؟

من انجام میدادم یکم تاثیر داشت 

منتها از وقتی بجای ذکر های بصیری ذکر های قرآنی میگم خیلی خیلی بیشتر تاثیر داره

خودتو دوس داشته باش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش زنداداشت ناراحت بشه قطع ارتباط کنه🤦‍♀️🤦‍♀️هفته ای یکی دوبار داداشت بیاد سر بزنه بره والا اینجو ...

میدونی مامانم وقتی زنداداش هست یجور ناراحته وقتی نیست یه جور بدتری ناراحت میشه

بهش میگم توچی میخای پس باشه یا نباشه 

واقعا خودمم تو کار ما زنا موندم اینکه چی میخاییم اززندگی 

خداروشکر.نمیدونم شایدم رسالت من تو زندگیم این باشه فک کنم فقط باید تحمل کرد تاببینم چی پیش میاد.ممنو ...

قربونت عزیزم 🫂نه مطمئن باش تنها نیستی خواهر😁

کلا سعی کنین تمرکزتون رو بذارین رو حال خوبتون روی یه قدم مثبت برداشتن اون قدم هرچیزی میتونه باشه کتاب خوندن ورزش کردن یه هنرمهارت یاد گرفتن حتی آشپزی یا سالم خوری...

وقتی درگیر رشد شخصی بشی ناخودآگاه حواست از حاشیه ها پرت میشه و به آرامش میرسی... بیشتر قدر خودت رو میدونی و به هرچیزی اجازه نمیدی آرامشتو بهم بزنه،همه ما درنهایت فقط خودمون میتونیم ب داد خودمون برسیم❤️

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

میدونی مامانم وقتی زنداداش هست یجور ناراحته وقتی نیست یه جور بدتری ناراحت میشهبهش میگم توچی میخای پس ...

خیلی پیچیده شد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بنظرم باید مامانتون تکلیفشو با خودش روشن کنه 

ولی خب معلومه که دوستشون داره فقط از کاراش ناراحته

اگه بچه هم دارن که شاید دلش برای اونا تنگ میشه

خودتو دوس داشته باش❤️
اره منم گوش میدادم دوسال پیش حرفاشو راه حل هاشو انجام میدادی ؟تاثیرم داشت ؟من انجام میدادم یکم تاثی ...

والا من مقطعی انجام دادم باید همیشه انجام بدی یجورایی تو اون فرکانس مثبت بمونی.قبلا خیلی درمورد این موضوعات مطالعه میکردم تاثیر که واقعا داره ولی موضوع اینه ک یه وقتایی خب واقعا خیلی سخته کنترل اون افکاری ک تو ذهنت میاد😅

جدی ذکر های قرآنی؟دلم گرفت یه دوره ای بخاطر مشکلات و افسردگی خیلی دور شدم از معنویات.

چه ذکر هایی میگی و تاثیرش چجوره؟

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

خیلی پیچیده شد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بنظرم باید مامانتون تکلیفشو با خودش روشن کنه ولی خب معلومه که دوستشون ...

اره واقعا پیچیدست کلا.بچها کلا پیش مامانن.یجورایی فقط واسه خواب میرن .خلاصه سرتو درد نیارم عزیزم ممنون از توام که گکش شنوا بودی گلم.انشالا هرچی ازخدا میخای بهت بده جز درد وبلا😘

والا من مقطعی انجام دادم باید همیشه انجام بدی یجورایی تو اون فرکانس مثبت بمونی.قبلا خیلی درمورد این ...

اره سخته منم خیلی پعتقد بودم به حرفاش 

ولی از یه جایی به بعد ولش کردم 

رو اوردم به معنویات و واقعا حالم رو بهتر کرده 

مثلا برای هر مشکلم ذکر دعا یا سوره ای از قران که برای اون مشکل خوبه رو میخونم و انجام میدم و تاثیر میزاره 

مثلا یه مدت از کسی پول میخواستیم نمیداد روزی ۱۱۲ مرتبه یا حق میگفتم پول و ریخت به حساب 

صبحا بعد از نماز صبح مزمل میخونم برای رزق و روزی 

هر روزی که میخونم شکر خدا درامدمون بیشتره 

یه ایه از قران هست اسم سوره رو یادم نیست 

وقتی کار زیاد دارم و برام سخت میاد میخونم 

انقدر زود کارهام تموم میشه 

بعضی وقتا حس میکنم انگار چند نفر بهم کمک دادن تا اون همه کار تموم شد 

و خیلی چیزای دیگه

خودتو دوس داشته باش❤️
اره واقعا پیچیدست کلا.بچها کلا پیش مامانن.یجورایی فقط واسه خواب میرن .خلاصه سرتو درد نیارم عزیزم ممن ...

فدات بشم مهربونم 

ان شاالله خدا بهترین ها رو برای شما خانوادتون عزیزانتون رقم بزنه

نوه ها هستن برای مادرتون خیلی خوبه از تنهایی در میاد 

ان شاالله که این مشکلات هم حل بشه

خودتو دوس داشته باش❤️
اره سخته منم خیلی پعتقد بودم به حرفاش ولی از یه جایی به بعد ولش کردم رو اوردم به معنویات و واقعا حال ...

چه جالب حس خوبی گرفتم.انگار قبلاً خیلی خیلی بیشتر اعتقاد داشتم متاسفانه مشکلات باعث شد حتی یه تایمی با خداهم قهر کنم.حس میکنم نیاز دارم دوباره رو بیارم ب سمت معنویات 

ممنونم که باعث یادآوری شدی قشنگم❤️

چه جالب حس خوبی گرفتم.انگار قبلاً خیلی خیلی بیشتر اعتقاد داشتم متاسفانه مشکلات باعث شد حتی یه تایمی ...

فدات بشم مهربونم ان شاالله همیشه تو مسیر درست باشید 

خوشحال شدم از اشناییتون ❤️😍

توصیه من برای.شروع اینکه از روزی چندتا صلوات شروع کنید 

کم کم تغییر رو احساس میکنید ❤

خودتو دوس داشته باش❤️
فدات بشم مهربونم ان شاالله همیشه تو مسیر درست باشید خوشحال شدم از اشناییتون ❤️😍توصیه من برای.شروع ا ...

منم خوشحال شدم عزیزم😍

مرسی حتماً انجام میدم🤍

خب گوش کن به حرفهاش تا تخلیه بشه گناه داره ولی تو بهرش نرو ی گوشت در باشه یکی دروازه

اره اینم هست

ولی خیلییی وقتا نمیتونم بهشون فکرنکنم متاسفانه تا فیهاخالدون اون حرفامیرم تاجایی که سردرد بشم😔

هروز میگم سالهاست میگم ولی چ فایده ازهمه خواهرش کوچیکتره ولی ازهمشون پیرتر میزنه

من تو موقعیت شما بودم و چند بار تکرار کردم که بیخیال مامان

اینا رو هزار بار گفتی ، چقدر تکرار میکنی حالت بدتر میشه 

و حالت سرسنگین و سکوت گوش میکردم و هیچ جاش رو تایزد نکردم تا تودش فهمید که من گوش شنوا ندارم واسه این حرفا ،

پدر و مادر حق ندارن با بچه هاشون درد و دل کنن چون روان اونها نابود میشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده