قضیه اینه که مادربنده تقریباهروز زنگ میزنه بامن درددل میکنه وازچیزایی که اذیت میشه توی طول روز وحرسی که میخوره ازدست بقیه مخصوصا زنداداشام و.....واسه من تعریف میکنه واونا روبه من منتقل میکنع.امکان نداره منم عصبی نشم ودچار سردرد نشم.ازاین کارش عصبانی میشم تقریبا ولی ازطرفی عذاب وجدان میگیرم میگم جز من کسی رو نداره که درد دل کنه هرچقدر هم میخام توجیهش کنم موفق نمیشم و بهم برچسب میزنه واقعا خیلی دارم این وسط له میشم ولی نمیتونم بیخیال ناراحتی وغصه خوردناش شم
شماجای من باشید چکارمیکنید.خواهش میکنم راهنمایی کنید واقعا کم اوردم .تازه هم زایمان کردم حالم همینجوریشم خوب نبس
سلام عزیزم یادم نیست این از کجا تو ذهنم مونده کلیپی دیدم یا جایی خوندم ولی خلاصه اش این بود که وقتی تو این موقعیت قرار میگیری ب محض اینکه فرد مقابل شروع ب حرف زدن درباره مسائلی میکنه ک دوس نداری یا اذیت میشی یه بهونه جور کن مثلا بچه بیدار شده بعداً بهت زنگ میزنم...یا هرچیزی ک کار فوری محسوب بشه...میگفت بعد از چندین بار تکرار تو ضمیر ناخودآگاه فرد مقابل اینجور میشه ک حس میکنه تا فلان موضوع رو میاره انگار نمیشه حرف زد راجبش و اون باعث میشه دیگه نخواد بگه یه همچین چیزی ولی چون مادرتونه و بحث عذاب وجدان هم هست میتونین از این جهت که این مسائل فقط روان خودش رو بهم میریزه و آرامشش مهمه توجیه ش کنی هرچند منم با مادرم درگیرم بخاطر سختی هایی ک در گذشته کشیده ولی سعی میکنم بهش بگم ک بیخیال بشه و چیزی مهمتر از آرامشش نیس تشویقش میکنم ب این که فقط برای خودش وقت بذاره و از حواشی ب دور باشه... گاهی جواب داده گاهیم نه😅
تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم یادم نیست این از کجا تو ذهنم مونده کلیپی دیدم یا جایی خوندم ولی خلاصه اش این بود که وقتی ...
خیلی پیشنهاد خوبیه دوستم.متاسفانه مادرم سنش بالاست و قند وفشاروچربی روداره باهم بعلاوه زانو درد وکمردرد یجورایز خونه نشین شده وهمین بیشتر باعث میشه که به همه چی فکرکنه و حرس بخوره۰😔
دقیقا مامان منم همش خونست اگه بتونی تشویقش کنی با آدمایی که حالش باهاشون خوبه بیرون بره بشدت تاثیر داره مثلا پیاده روی هم برای سلامتیش خوبه هم تمرکزش از حاشیه ها میاد رو یه جمع دوستانه ای ک بهش خوش میگذره
یا اگر بخاطر زانو درد نمیتونه بره پیاده روی بره خونه آشنا یا دوستی ک خوش میگذره بهش یا خواهرش اگه داره یا اونا بیان پیشش حتی پیش شما اگه تو یه شهر هستین...تنها راه اینه ک مشغول باشه
تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨
این چند روز که برگشت بازدوباره تلفن کردناش و حرس خوردناش شروع شد.ولی وقتی به این فکرمئکنم که زبونم لال اگه دیگه نباشه و همین درد دلاش نباشه من چکارکنم.عذاب وجدان دارم خیلییی یه حس بدیه شدم چوب دو سر گ....
وای چقدر سخته ادمو از کرده خودش پشیمون کنن بنده خدا به قبل فکر میکنه بیشتر بهم میریزه اگه تنها هم که ...
اتفاقا قراره برن بزودی ولی خیلی دور نمیشن و میدونمم تمومی نداره این حرس خوردنا.من و زنداداشم دوست صمیمی بودیم الان سایع همو باتیرمیزنیم ولش کردم و بیخیال داداشمم شدم خیلی وقته ولی فقط مامانمه ک نقطه اتصال من به اوناست وازطریق مامان حرس میخورم منم
تا چندروزپیش اینجا بود این چند روز که برگشت بازدوباره تلفن کردناش و حرس خوردناش شروع شد.ولی وقتی به ...
اره دقیقا منم همین حس رو تجربه کردم گاهی عصبی میشم و ناراحت ک چرا مامانم بخاطر اتفاقات بیست سال پیش حال منو خراب میکنه گاهیم واقعا دلم میسوزه میفهمم چی میگی
بدتر از همه اینکه شاهد اذیت کردن خودش،زندگی نکردنش و فقط حرص خوردنش هستم.این خیلی عذابم میده واقعا سخته ولی خداروشکر الان یذره بهتر شده
امیدوارم برا شماهم حل شه عزیز دلم