2777
2789
منم تک دخترم فقط یه برادر دارم مامانم هرچی بشه به من میگه کسی اذیت کنه ناراحتش کنه فامیل دوست آشنا خ ...

عزیز نمیدونی چه انرژی بدی منتقل میشه بدبختی ما اینه عروس کوچیکه طبقه بالا مادرم زندگی میکنه

سلام عزیزم یادم نیست این از کجا تو ذهنم مونده کلیپی دیدم یا جایی خوندم ولی خلاصه اش این بود که وقتی تو این موقعیت قرار میگیری ب محض اینکه فرد مقابل شروع ب حرف زدن درباره مسائلی میکنه ک دوس نداری یا اذیت میشی یه بهونه جور کن مثلا بچه بیدار شده بعداً بهت زنگ میزنم...یا هرچیزی ک کار فوری محسوب بشه...میگفت بعد از چندین بار تکرار تو ضمیر ناخودآگاه فرد مقابل اینجور میشه ک حس میکنه تا فلان موضوع رو میاره انگار نمیشه حرف زد راجبش و اون باعث میشه دیگه نخواد بگه یه همچین چیزی ولی چون مادرتونه و بحث عذاب وجدان هم هست میتونین از این جهت که این مسائل فقط روان خودش رو بهم میریزه و آرامشش مهمه توجیه ش کنی هرچند منم با مادرم درگیرم بخاطر سختی هایی ک در گذشته کشیده ولی سعی میکنم بهش بگم ک بیخیال بشه و چیزی مهمتر از آرامشش نیس تشویقش میکنم ب این که فقط برای خودش وقت بذاره و از حواشی ب دور باشه... گاهی جواب داده گاهیم نه😅

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به داداشات بگو کمتر خانوم هاشونو بیارن خونه مامانتاز مامانت هم بخواه نره خونشون به داداشات بگو راجب ...

میدونی عزیزم عروسمون طبقه بالایی مادرم هستند و همخون مادرمم هستش یجورایی ام ادم سمی هست باورکن چندماه اونجاپامو نزاشتم

عزیز نمیدونی چه انرژی بدی منتقل میشه بدبختی ما اینه عروس کوچیکه طبقه بالا مادرم زندگی میکنه

نقطه مشترک حاشیه ها همین نزدیک هم بودناست بخدا 

تا دلت بخواد دیدم😅 واقعا دوری و دوستی راسته خودبخود نود درصد حاشیه ها حذف میشه 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

میدونی عزیزم عروسمون طبقه بالایی مادرم هستند و همخون مادرمم هستش یجورایی ام ادم سمی هست باورکن چندما ...

میفهمم چی میگی مامانتونم حق داره 

ولی چاره چیه 

ماهم عروس هم خون داریم ولی خب ..چی بگم سعی میکنیم برای ارامش روان خودمون کارهاشو نادیده بگیریم

خودتو دوس داشته باش❤️
سلام عزیزم یادم نیست این از کجا تو ذهنم مونده کلیپی دیدم یا جایی خوندم ولی خلاصه اش این بود که وقتی ...

خیلی پیشنهاد خوبیه دوستم.متاسفانه مادرم سنش بالاست و قند وفشاروچربی روداره باهم بعلاوه زانو درد وکمردرد یجورایز خونه نشین شده وهمین بیشتر باعث میشه که به همه چی فکرکنه و حرس بخوره۰😔

میفهمم چی میگی مامانتونم حق داره ولی چاره چیه ماهم عروس هم خون داریم ولی خب ..چی بگم سعی میکنیم برای ...

اخخخخخ قلبم فک کنم شماخوب میفهمی چی میگم بخدا مابه اصرار همین مامانم این وصلو کردیم مامانم بحدی دوستش داشت که واسش گریه میکرد اگ نمیدیدش چندروز ولی الان متاسفانه بلایی سرهممون اورده که هیچکدوم دورهم جمع نمیشیم 

ولی همه ما سرخونه زندگی خودمونیم کمتر حرس میخوریم این وسط مامانم داره نابود میشه ومنم به طبع اون داغون میشم

خیلی پیشنهاد خوبیه دوستم.متاسفانه مادرم سنش بالاست و قند وفشاروچربی روداره باهم بعلاوه زانو درد وکمر ...

دقیقا مامان منم همش خونست اگه بتونی تشویقش کنی با آدمایی که حالش باهاشون خوبه بیرون بره بشدت تاثیر داره مثلا پیاده روی هم برای سلامتیش خوبه هم تمرکزش از حاشیه ها میاد رو یه جمع دوستانه ای ک بهش خوش میگذره 

یا اگر بخاطر زانو درد نمیتونه بره پیاده روی بره خونه آشنا یا دوستی ک خوش میگذره بهش یا خواهرش اگه داره یا اونا بیان پیشش حتی پیش شما اگه تو یه شهر هستین...تنها راه اینه ک مشغول باشه 

دقیقا مامان منم همش خونست اگه بتونی تشویقش کنی با آدمایی که حالش باهاشون خوبه بیرون بره بشدت تاثیر د ...

تا چندروزپیش اینجا بود 

این چند روز که برگشت بازدوباره تلفن کردناش و حرس خوردناش شروع شد.ولی وقتی به این فکرمئکنم که زبونم لال اگه دیگه نباشه و همین درد دلاش نباشه من چکارکنم.عذاب وجدان دارم خیلییی یه حس بدیه شدم چوب دو سر گ....

اخخخخخ قلبم فک کنم شماخوب میفهمی چی میگم بخدا مابه اصرار همین مامانم این وصلو کردیم مامانم بحدی دوست ...

وای چقدر سخته ادمو از کرده خودش پشیمون کنن 

بنده خدا به قبل فکر میکنه بیشتر بهم میریزه 

اگه تنها هم که باشه بیشتر فکرش مشغول میشه 

کاش اگر امکانش هست برادرت از طبقه بالا بلند بشن برن یک جای دیگه خونه اجاره کنن 

خودتو دوس داشته باش❤️
وای چقدر سخته ادمو از کرده خودش پشیمون کنن بنده خدا به قبل فکر میکنه بیشتر بهم میریزه اگه تنها هم که ...

اتفاقا قراره برن بزودی ولی خیلی دور نمیشن و میدونمم تمومی نداره این حرس خوردنا.من و زنداداشم دوست صمیمی بودیم الان سایع همو باتیرمیزنیم ولش کردم و بیخیال داداشمم شدم خیلی وقته ولی فقط مامانمه ک نقطه اتصال من به اوناست وازطریق مامان حرس میخورم منم

تا چندروزپیش اینجا بود این چند روز که برگشت بازدوباره تلفن کردناش و حرس خوردناش شروع شد.ولی وقتی به ...

اره دقیقا منم همین حس رو تجربه کردم گاهی عصبی میشم و ناراحت ک چرا مامانم بخاطر اتفاقات بیست سال پیش حال منو خراب میکنه گاهیم واقعا دلم میسوزه میفهمم چی میگی 

بدتر از همه اینکه شاهد اذیت کردن خودش،زندگی نکردنش و فقط حرص خوردنش هستم.این خیلی عذابم میده واقعا سخته ولی خداروشکر الان یذره بهتر شده 

امیدوارم برا شماهم حل شه عزیز دلم 

سلام عزیزم یادم نیست این از کجا تو ذهنم مونده کلیپی دیدم یا جایی خوندم ولی خلاصه اش این بود که وقتی ...

محمد بصیری توی دوره اش اینو گفت

حالا یادم نیس دوره پولسازیش یا یه دوره دیگه بود پلاس داشت

خودتو دوس داشته باش❤️
اتفاقا قراره برن بزودی ولی خیلی دور نمیشن و میدونمم تمومی نداره این حرس خوردنا.من و زنداداشم دوست صم ...

کاش زنداداشت ناراحت بشه قطع ارتباط کنه🤦‍♀️🤦‍♀️

هفته ای یکی دوبار داداشت بیاد سر بزنه بره 

والا اینجور رابطه ها فقط ادمو نابود میکنه

خودتو دوس داشته باش❤️
محمد بصیری توی دوره اش اینو گفتحالا یادم نیس دوره پولسازیش یا یه دوره دیگه بود پلاس داشت

وای اره دقیقا الان یادم اومد سه چهار سال پیش گوش دادم😂🤌🏻یه دوره رایگان بود بصورت ویس