2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چی کار می کردید

62 بازدید | 5 پست

من یه پسر دو ساله دارم چند وقتی هست که مادر شوهرم اومده خونه ما و با ما زندگی می کنه اینو بگم که قبلاً هم روابط خوبی نداشتیم پدرشوهرم هم شبا می یاد خونه من یه خونه ۵۰ متری با یه اتاق خواب دارم و مستاجرم به علاوه ۴ تا برادر شوهر مجرد هم دارم که آخر هفته ها می یان خونه واقعا دیگه دارم دیونه می شم و کشش ندارم شوهرم می گه به خونه با دو تا اتاق خواب بگیریم که مادرم اینا با ما باشن من واقعا نمی تونم دیگه این اواخر از بس خسته شدم کل روابطم شده به سلام و خداحافظ غذا می خوریم می یام توی اتاق خواب دراز می کشند تازه ناراحت هم هستن که بهشون توهین شده توی این چند وقت هم دو سه باری با مادر شوهرم دعوای لفظی داشتیم من یه مقدار حساسم و اون به شدت بی خیال همه چیز رو پرت می کنه هیچ چیز رو سر جاش نمی دارم می خواد یه کار کنه هیچ می که کمرم درد می کنه پام درد می کنه اما هم نماز ظهر و هم شب رو ۳ طبقه می ره پایین و می یاد بالا می ره مسجد 

بعدشم می ره پارک 

الان می خوان خونه جدا بگیرن از بس من غر زدم شوهرم اخم و تخم می کنه واقعا دیگه کشش ندارم اگر پسرم نبود واقعا یا خودکشی می کردم یا طلاق می گرفتم دیگه واقعا بریدم 

بهش حرف بزن بگو خانواده ات منو بچه ات هستیم 

اونا رو براشون بزار خونه بگیرن و ما خونه جدا شده شهرتون رو به بهانه عوض کن برو غریب بشو ولی با خانواده بیخیال نباش به هر بهانه و سیاستی شده برو یه شهر دیگه 

دلشاد هستم...💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا یه بار شهر عوض کردیم دو سال تنها بودیم اومدن اینجا من که پرنده مهاجر نیستم هر سال خونه عوض کنم که از طرفی شهر عوض کردن واقعا دردسر داره الان یه ساله اومدیم این شهر به خدا پوست مون کنده شده 

همسرم همش می گه اونا پدر و مادر منند نمی تونم ولشون کنم بارها گفتم تو ازدواج کردی ما خانواده ام این مگه من خانواده مو رها نکردم دورادور فقط حواسم هست اما اولویت زندگی خودمه گوش نمی ده کاش بمیرم