2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم، دلم میخاد بمیرم 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

مامانم وعمه ام قراربودامروزناهاربیان خونه ما..عمه ام هم چون ب مادربزرگم گفته بوداونم بیاد مامانم ناراحت شدوعمه ام قهرکرد رفت خونشون منم ناراحت شدم اون رفت مامانم گفت چرا اخم وتخم میکنی ک عمت رفت اونام قهرکردن ورفتن کلی هم بامن دعواگرفت بنڟرتون مشکل من بودم..منم ب خودم قول دادم دیگه خونه مامانم نرم

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
مامانم وعمه ام قراربودامروزناهاربیان خونه ما..عمه ام هم چون ب مادربزرگم گفته بوداونم بیاد مامانم نار ...

برو از دل مامانت دربیار 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
مامانم وعمه ام قراربودامروزناهاربیان خونه ما..عمه ام هم چون ب مادربزرگم گفته بوداونم بیاد مامانم نار ...

عه  حالا تو چرا میخواهی نری خونه مامانت به جای اینکه بشینس اونا رو اشتی بدی خودتم که میخواهی قهر کنی،درضمن تقصیر اوناست که قهر کردن نه تو 

خوب مهمون نباید مهمون دعوت کنه بدون اطلاع و رصایت صاحبخونه اما اینکه میزبان راصی باشه مهمونا باهم نسازن دیگه اون بحثش جداست!!!!!!!شما که میبینی مامانت با خانواده شوهرش اختلاف داره جدا دعوتشون کن

حال متکلم از کلامش پیداست
برو از دل مامانت دربیار 

واااا مشکل من چی بود این وسط...اصلاهمچین کاری نمیکنم...باشه مامانم گناه من این وسط چی بود..ک بایدالان جلوی آقام کوچیک شم

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
کلی ناهار درست کردم ...دلم شکست نمیتونم خودمو کنترل کنم دارم دغ میکنم اشکام خودبخود میاد

برو زنگ بزن از مامانت عذر خواهی کن بعد هم برو یه کاری کن که مامانت با عمت و مامان بزرگت اشتی کنن اشک هم نداره چون تقصیر تو نیست