نهایت اینکه خوششون نیومده با اجبار که نمیشه مجبور کرد کسی رو از کس دیگه خوشش بیاد. شما اگر کسی بخواد ...
مشخصه اگر قرار بر بیزاری باشه اگر اون آدم اخلاقیات بدی داشته باشه بله هیچکس قبول نمیکنه اما غیر اون بگو فقط ازدواج طایفه ای یا دلیلای دیگه واقعا ظلمه گناه دل اون آدم به گردن هرکی بی دلیل فقط چون از طرف خوشش نمیاد ناحقه
من خیلی دیدم سر همین خوش نیومدن پدر یا مادر سر دلیلای مسخره چه به روز کسایی که رفتن با یکی که فقط خانواده دوس داشتن ازدواج کردن اومده .
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
من بعد ازدواجم اصلا دخالت نمیکنم یکبار بعدش که دیدم دختر رو بهش گفتم راهت سخته با مادرم حرف زدم از ک ...
اینارو هم بگو اخه ظلمه واقعا اگر دختره خوبه مشکل اخلاقی نداره
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت