2777
2789
عنوان

کل حقوقشو ریخته پای دختر مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 104 پست
یجوری میگه بما نمیخوره انگار پدرش دکل نفتی داره یا اقازادس رونالدو با اون ثروت و موفقیت دوست دخترش ا ...

دقیقا برادر من نداره میخواد تک دختر یگیره

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

مادرم اصلا دختره رو قبول نداره من دوبار دیدمش ولی خوب نتونستم مادرم رو راضی کنم

میدونم متدره حق داره روی فرزندش بهرحال عمری زحمتشو کشیده اما گناه بزرگی به گردنشه هرچند بدونه اخر عاقبت نداره وقتی الان باهمن مدام در حال گناه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ایشون داداشش باید بره دختره رو بگیره ولی دختره سخت میتونه قبول کنه زنش بشه چون خانواده پسره اینجو ...

اتفاقا این خانم قبول میکنه چون 4 سال هست که باهاشه و قطعا میدونه مادرش مخالفه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

من از آخرش میترسم خودمم تو عشق شکست خوردم ولی همسن برادر خراب کرد زندگیمو الان خودش داره خارج از طای ...

پس داری تلافی برادر زورگوتو سره دختر مردم خالی میکنی برادرت هم مثل خودتون زورگو و فضول و حسوده کلا خانوادگی دشمن هم هستید بیچاره دختر مردم 

نهایت اینکه خوششون نیومده با اجبار که نمیشه مجبور کرد کسی رو از کس دیگه خوشش بیاد. شما اگر کسی بخواد ...

مشخصه اگر قرار بر بیزاری باشه اگر اون آدم اخلاقیات بدی داشته باشه بله هیچکس قبول نمیکنه اما غیر اون بگو فقط ازدواج طایفه ای یا دلیلای دیگه واقعا ظلمه گناه دل اون آدم به گردن هرکی بی دلیل فقط چون از طرف خوشش نمیاد ناحقه 

من خیلی دیدم سر همین خوش نیومدن پدر یا مادر سر دلیلای مسخره چه به روز کسایی که رفتن با یکی که فقط خانواده دوس داشتن ازدواج کردن اومده .

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یادش بیار

من روز عقدم  گفتم بهش پا تو دامادیت نمیزارم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

وصله ما نیستن ما همه ازدواجامون طایفه ای هست دختره خونوادش بما نمیخوره ن فرهنگی ن مذهبی ۴ ساله با ه ...

نکنین این کارو.. .گناهه

مادرت داره در حق خودش و بچشو و بچه ی مردم ظلم می کنه 

چند سال دیگه یه پسر بی اعصاب و مریض روحی می مونه رو دستش

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

ما میدونیم خامه برادر من تا قبل این دختر یکی دیگه بود الان یکی دیگه شده نمیدونم ولی مادرم عاقش میک ...

چه خوانواده سمیییی هستید 

اون انتخابشو کرده 

به کسی ربطی نداره ک غریب یا فامیل!! 

اشتباه رو‌اون دختر میکنه ک بااین شرایط ک انقد خوانواده پسر دخالت گر هستن و پسر هم مستقل نشده با اون‌پسر مونده!

ایشالا ک خیره

من بعد ازدواجم اصلا دخالت نمیکنم یکبار بعدش که دیدم دختر رو بهش گفتم راهت سخته با مادرم حرف زدم از ک ...

اینارو هم بگو اخه ظلمه واقعا اگر دختره خوبه مشکل اخلاقی نداره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت