2777
2789

نیاز دارم

رومم نمیشه بگم 

ده ماهه میرم اکثرا سر موقع داده یا دو سه روز اینور اونور

نمیدونم چیکار کنم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم قرض بدم

نه بابا این چه حرفیه

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
چند روزه تاخیر داره؟

سه روزه

میتونم قرض بدم

ممنون از لطفتون 🌹

سه روزه

خب آبجی گل خودتم میگی چند روز تاخیر داشته اگر فردا نداد و خیلی گیری بهش پیام بده بگو این ماه گرفتاری برام پیش آمده و خیلی پول لازمم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
لابد چک داره نمیدونم هر چیه یه مشکلی هست ولی وقتی احتیاج دارید بهش بگید چون حقتونه

هروقت میگم یه جورایی خجالت میکشم

گاهی اوقات حقوق ماه بعد رو پیش پیش داده

خیلی محترمه

هروقت میگم یه جورایی خجالت میکشمگاهی اوقات حقوق ماه بعد رو پیش پیش دادهخیلی محترمه

بله درسته ولی خب شما هم به یه امیدی دارین اونجا کار میکنید

الان یه روز نرید سر کار نمیگه چرا نیومدی سر کار؟؟؟

خب معلومه میگه

پس شما هم حقوقتون حق شماست 

@__mahyar

جدی میگم، من مدیر شرکت آرتیکور هستم، ساخت و نصب سیستم های مدرن آشپزخانه ،amiraliafshari2252 پیج اینس ...

مشخصه دروغ میگید 

تو تاپیک تون گفتین دکتر حسن افشاری هستین 

در حالی که زدین لیسانس 

الانم که میگید مدیریت فلان 

مشخصه دروغ میگید تو تاپیک تون گفتین دکتر حسن افشاری هستین در حالی که زدین لیسانس الانم که میگید مدیر ...

خدایا خدایاااااااااا

دکترای مهندسی مکانیک، طراحی جامدات، چه ربطی به پزشکی داره