2777
2789
عنوان

کل حقوقشو ریخته پای دختر مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 104 پست

پدرشوهر منم مثل مادرشماست!!!

خون من و شوهرمو کرد تو شیشه...

چرا؟؟؟ چون من مثل اونا مذهبی نبودم 

اونا همه چادری و نماز و روزه و...

من بعد ازدواج نماز خوندم بی حجاب نیستم ولی چادری هم نشدم  به خاطرش از خیلی از خواسته هام دست کشیدم 

ولی اونا نظرشون اینه من پسرشونو از راه به در کردم!

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

بعضی دخترا کودنن زن پسرایی با خانواده هایی میشن که هیچکس به این پسرا و خانواده ها زن درست حسابی نمید ...

والا بخدا 

حالا یه دخترم اومده وایساده پای پسر همچین خوانواده اینطوری اینا خدشونو گرفتن

ایشالا ک خیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن زندگیمان جهنمه ن بهش کاری ندارمولی دلم میسوزه چون مادرم به من رحم نکرد بدبخت اون بیچاره

یعنی ازدواج توام زوری و به خواست مادرت بود؟ مادرت چقدر ظلم کرده اخه چرا 🥲

آره بالاخره برادرته هرچی باشه آدم ناراحت میشه ولی بخاطر خودت دور باش

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میفهمم گلم ولی اگر خانواده تعصبی و سنتی داشتی به این راحتی نمیگفتی که خب به اجبار نیست.چند سال پیش ی ...

اجباره والله نمیفهمن اینجا 

من الان اسم طلاق آوردم پدرو برادرم گفتن سرتو می‌بریم  

چی می‌فهمن 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

پدرشوهر منم مثل مادرشماست!!!خون من و شوهرمو کرد تو شیشه...چرا؟؟؟ چون من مثل اونا مذهبی نبودم اونا هم ...

خاندان متعصب همینه 

اینا فقط با خودشون خوبن

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

اجباره والله نمیفهمن اینجا من الان اسم طلاق آوردم پدرو برادرم گفتن سرتو می‌بریم چی می‌فهمن

نه اینجا درک نمیکنن چقدر دخترا و زن های طفل معصومی که بخاطر همین چیزا کشته شدن. تو نی نی سایت چیزی بگی میگن مگه هست مگه میشه چی بگم تا صبح میتونم ازین داستانا بگم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یعنی داداشت با ی دختره دوسته ؟؟خدایا این دخترا فقط قصدشون کندن پول از طرفه..من خودم همجنس مو می‌شناس ...

باهوش میگه طرف اه در بساط نداره با ناله سودا کنه

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

باهوش میگه طرف اه در بساط نداره با ناله سودا کنه

هر چی درمیاره پای دختره میریزه 

خوب با هم کفو خودت وصلت کن 

عاشقه 

من بهش روز عقد گفتم پا در دامادیت نمیزارم قسمش دادم الانم کاری بهم نداریم ولی سخته برادر بزرگمم به ع ...

عزیزم حتما خیلی بهت سخت گذشته

خانواده خیلی سخت گیری داری

امیدوارم خوشبخت بشی حداقل

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

پدرشوهر منم مثل مادرشماست!!!خون من و شوهرمو کرد تو شیشه...چرا؟؟؟ چون من مثل اونا مذهبی نبودم اونا هم ...

اتفاقا‌هر چی با این‌خانواده‌ها راه بیای‌بدتره و پرروتر میشن کار خودتونو بکنید با خانواده شوهر هم‌صمیمی نشید فاصله حفظ کنید ارزش و‌احترامتون حفظ بشه 

خانواده شوهرو‌با رو دادن‌طلبکار نکنید اشتباه بیشتر زنها رو‌دادن و‌ صمیمیت های بیجاست 

یکی از جاریام از اول رو داد الان همه پشتش حرف میزنن و بدشو میگن‌

مادرم اصلا دختره رو قبول نداره من دوبار دیدمش ولی خوب نتونستم مادرم رو راضی کنم

تو خودت داستانت با شوهرت رو تایپیک کردی جالبه نه دیپلم داره نه کاری که خودت قبول داشته باشی اوتوقت چی اون دختره کمتر از شماست که میگی به خانوادتون نمیخورن .عموما خواهر شوهر هایی مثل شما که خودشون شوهر خوبی گیرشون نیومده وقتی میببنن داداششون یک مرد خوب و قابل اتکا هست نسبت به خانومش حسادت میکنن .بنظرم کلان داری حسادت میکنی 

تو خودت داستانت با شوهرت رو تایپیک کردی جالبه نه دیپلم داره نه کاری که خودت قبول داشته باشی اوتوقت چ ...

من قبولش نکردم 

همین برادر 

اجبار کرد 

که خارج طائف وصلت نداریم