2777
2789
عنوان

از دایی هام شکایت کردیم بیاین😭

176 بازدید | 13 پست

راستش مامان بزرگم که جوون بود ی جا رو امضا کرد که همه چی برای دایی هام بشه  مامانم  بعد ۴۰ سال شکایت کرد   دادگاه کیفری فعلا به نفع اونا شد  متوقف شد و  رفت حقوقی کسی سر در میاره؟ الان اونا میتونن پولی که خرج وکیل کردن هم از ما بگیرن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز بستگی به نظر قاضی داره فکر نکنم کیفری باشه کیفری برای چی مثلا؟ گفتن دایی هات کلاهبردای کردن یا چی ؟

این حقوقیه ولی بعد از 40 سال اونم شخصی تو جوانی امضا داده باشه بعیده اثبات بشه مگه اینکه مدارک کافی باشه

اگه دایی هات درخواست خسارت بکنند ممکنه قاضی بگه پول وکیلشو بدید ولی خیلی کم پیش میاد بعیده

Stay hungry stay foolish

وقتی زنده بوده امضا کرده فک نکنم دستتون بجایی بند باشه

اگر ثابت بشه در زمان زنده بودن بیمار بوده یا سلامت عقلی نداشته یا مدرک پزشکی باشه یا فریب داده شده اون معامله و امضا باطله و دادگاه برمیگردونه

Stay hungry stay foolish

همه چیز بستگی به نظر قاضی داره فکر نکنم کیفری باشه کیفری برای چی مثلا؟ گفتن دایی هات کلاهبردای کردن ...

برعکس همین اتفاق برای پدرم افتاد. زمانی که مادربزرگم زنده بود یه زمین پدری تو روستا داشت گفت میدم به پسرم یعنی پدرمن. همه بچه هاشم خوش و خرم برگه رو امضا زدن، ولی بعد چندسال گفتن نمیدیم و قشنگ تقسیم کردن و ساخت و سازم کردن

شکایت بابامم به جایی نرسید

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

برعکس همین اتفاق برای پدرم افتاد. زمانی که مادربزرگم زنده بود یه زمین پدری تو روستا داشت گفت میدم به ...

خب چرا باید میداد به پدر تو ؟ ارث باید تقسیم بشه بین همه اگه اونا هم میدادن پدر شما نباید این مال بقیه رو قبول میکرد ! این پولا خوردن ندارن مال کس دیگن

Stay hungry stay foolish

خب چرا باید میداد به پدر تو ؟ ارث باید تقسیم بشه بین همه اگه اونا هم میدادن پدر شما نباید این مال بق ...

زمین مال پدر مادربزرگ بود ، چون پدرم ۲۵ سال پدرومادرش رو نگه داشته بود ، همه خواهربرادرا و نوه ها هم هر هفته جنع میشدن خونه ما بخور بخواب و تفریح ،،، دیدن جاشون خوبه خوش میگذره مادرشونم کلفت داره(مادرم ) همشون گفتن راضیم زمین به پدرمن برسه، بعد فوت مادربزرگم زدن زیرش

بعد زمینه همچین ارزشی هم نداشت که مثلا بهشون پول خوبی برسه

زمین مال پدر مادربزرگ بود ، چون پدرم ۲۵ سال پدرومادرش رو نگه داشته بود ، همه خواهربرادرا و نوه ها هم ...

اگه نگه داشته باشه اره حق با شماست خب باید وقتی در قید حیات بود مدرک محکم میگرفت تمام از همشون

فکر کردم میگی هیچ کاری نکرده همینجوری میخاسته

Stay hungry stay foolish

اگه نگه داشته باشه اره حق با شماست خب باید وقتی در قید حیات بود مدرک محکم میگرفت تمام از همشونفکر کر ...

نه ۲۵ سال عمر پدرومادرم به این منوال گذشت کم چیزی نیست

مدرک هم دستی نوشته بودن، مادربزرگم هم پیش شورای روستا فیلم گرفته بودن ازش ، تو فیلم مرحوم گفته چون این پسرم منو نگه داشته، این زمینو دادم بهش بچه هامم راضی هستن

خلاصه قسمت نبود ولی بابام خیلی خیلی ناراحت شد از خواهربرادراش، نه بخاطر زمین، بخاطر نارویی که زدن بهش

خدا نگذره ازشون

نه ۲۵ سال عمر پدرومادرم به این منوال گذشت کم چیزی نیستمدرک هم دستی نوشته بودن، مادربزرگم هم پیش شورا ...

فیلم مدرک معتبر در دادگاه نیست بیا من از مادر بزرگت فیلم تولید کنم با استفاده از هوش مصنوعی که بگه من این زمین رو دادم به اقای ایکس

مدرک دستی هم معتبر نیست

هرچند فرزند پدر مادرش رو بخاطر ثوابش نگه میداره نه بخاطر چشم داشتن به ملک و زمین و ... در هر صورت میراث بهتره مساوی و طبق قانون تقسیم شه این کدورت ها پیش نیاد

Stay hungry stay foolish