2777
2789
عنوان

کل حقوقشو ریخته پای دختر مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 104 پست

بریز به پاش کنه ااشکال نداره  . 

شوهر شما این کارا رو براتون میکرد مادرتون  بهش  میگفتن چنتلمن 

داداشتون میکنه میگین بریز و بپاش میکنه دلم میسوزه براش 

مادرتون هم دیگه راضی نشه مهم نیست چون برادرتون ۴ سال عمرشو پای یه رابطه گذاشته یعنی براش مهمه دختر مردم که مچل اون نیست 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
حتما خیلی دوسش داره چرا مادرت راضی نیست ؟

بابا وصله با نیست 

بما نمیخوره 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون بخوان مادرت مجبور میشه راضی بشه

والدین باید راضی باشن با اجبار که نمیشه خوشبخت شد ازدواج وصلت دوخانوادست نه فقط دونفر ازدواچ‌چهارپایه داره یک پایش والدین دختر یک پایش والدین پسر یک پایش زن و یک پایش مردن هرکدوم بلنگه کل اون میلغزه یه سر به شکایتای تی نی سایتیا بزن ببین چقدر مشکل دارن

چند سالشه داداشتون ؟

۲۶ دختره هم همسن خودشه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

چه خانواده سمی هستید

ادم باید با کسی ازدواج کنه که حالش باش خوب باشه نه طایفش باشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

والدین باید راضی باشن با اجبار که نمیشه خوشبخت شد ازدواج وصلت دوخانوادست نه فقط دونفر ازدواچ‌چهارپای ...

عزیزم دیگ داداشت وقتی میخواد شما فکر نکنم بتونید جلوشو بگیرید! البته اگه واقعا بخواد 

وصله ما نیستن ما همه ازدواجامون طایفه ای هست دختره خونوادش بما نمیخوره ن فرهنگی ن مذهبی ۴ ساله با ه ...

داداشت با بهترین دختر دنیا هم وصلت کنه دلش پیش این دختر میمونه ،اذیت نکنید و برید خواستگاری 

گناه داره داداشت

لایک نکنید😜

به برادرت چی ؟ به اون میخوره ؟ من افکارم عقایدم زمین تا آسمون با خانواده م فرق می‌کنه باید به سلیقه ...

ما میدونیم خامه 

برادر  من تا قبل این دختر یکی دیگه بود الان یکی دیگه شده 

نمیدونم ولی مادرم عاقش  میکنه غریب وصلت کنه