2777
2789

خیلی بچه درسخون و فکر درسی بودم

ولی سال دوازدهم که رسیدم یهو ترمزم برید اضطراب نذاشت هیچی بخونم هرچقدر مشاورکنکورم کمکم میکرد باهام صحبت میکرد فایده نداشت

یکسال موندم پشت کنکور

بدتر شدم دیگه حتی کنکور هم شرکت نکردم 

الان ۱۹سالمه

همه دوستام رفتن دانشگاه

حالم خیلی بده از فکر این دوسالی که هدر دادم نمیتونم دربیام خانوادم میگن امسال هم بخون اشکالی نداره شانستو امتحان کن

ولی من نمیتونم خودمو جمع کنم روز و شبم شده گربه و حال بدی واقعا تو فاز افسردگی رفتم نمیتونم دربیام

چیکار کنم بنظرتون🥲

روانشناس

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکی میکنه؟

پس کارشوم چیه عزیزم؟

امتحان کردی؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

من که خیلی ها رفتن حوزه الانم معلم شدن منم پشت کنکور پیر شدم رفت الانم دیر شده برام اگه دیدی نمیتونی ‌کنکوری بخونی و خانواده ات مسخره ات نمیکنن برو حوزه هم کلی دوست باحال گیرت میاد هم ب جای میرسی اشتباه منو نکن :/

یکبار رفتم خیلی چرت و پرت میگفت یه تومن هم دادم دیگه نرفتم

پسس بدون با گریه بدتر عقب میافتی عزیزم 

اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن ببین چی میخوای، بعد اقدام کن. 

اگه درس میخوای بخونی زودتر اقدام کن و بیشتر ازین وقتت رو هدر نده که بیشتر ازین  افسوس نخوری. 

یا انتخاب رشته کن برو یکسال دیگه برگرد(چون الان تکونب نمیدی خودتو احتمال زیاد و نیازه یه مدت ارین فضا دور باشی و درگیر یسری دغدغه های دیگه بشی حس میکنم زنجیر کردی خودتو)

یا اینکه برو روانشناس یا روانپرشک و تکون بده به خودت و زندگیت رو دور باطل نباش اران وقت گریه و افسردگی نیست من خودم با رتبه نود هزاری که امسال اوردم امیدوار میخوام ادامه بدم با اینکه هرشب گریه میکنم و سرگرم فیرم میکنم خودمو تت خوابم ببره ولی توی روز انقدر برنامه هامو شلوغ میکنم که اصلا فکرم سر این چیزا نره اولش سخته ولی میشه 

پسس بدون با گریه بدتر عقب میافتی عزیزم اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن ببین چی میخوای، بعد اقدام کن. ا ...

حال روحیم داغونه اول باید روحیمو درست کنم که بتونم بخونم

هرروز معده درد دارم همش تو فکرم همین الانش معده درد امونمو بریده