2777
2789
عنوان

کل حقوقشو ریخته پای دختر مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم اصلا دختره رو قبول نداره من دوبار دیدمش ولی خوب نتونستم مادرم رو راضی کنم

خوشگلم به مادرت بگو مگه تو قراره یک عمر کنار این زن زندگی کنی که اینجور نظر میدی مگه قرار مادر شمارو زن بدن که اینجوری مخالفت میکنه حاضره یک عمر پسرش با بدبختی و بدون هیچ عشقی کنار یکی دیگه زندگی کنه و هروز مادرتون رو نفرین کنه ؟ به چه قیمتی اخه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

با احترام به نظرتون گاهی واقعا خانواده بدون هیچ دلیل منطقی مخالفت میکنن تهش هم‌ میشه مردی که ازدواج ...

نهایت اینکه خوششون نیومده با اجبار که نمیشه مجبور کرد کسی رو از کس دیگه خوشش بیاد. شما اگر کسی بخواد بیاد تو خانوادت خوشت نیاد خودت قبول میکنی فکر کن ازدواج کردی بچه دار شدی عمرتون پای بچت گذاشتی باید عمری یکیو تحمل کنی که ازش خوشت نمیاد یا اصلا اگر خواهر برادر داری کسی که ازش بیزاری بیاد عروس یا دامادتون بشه تحمل میکنی ؟ وقتی این چیزارو میگید خودتونم جای اون طرف قرار بدین ببینید اگر شما هم بودین بازم همینطور عمل میکردین یا نه

تو تاپیک بغلی همه میگفتن خانواده خیلی مهمه اینجا میگن باید دختر رو بگیره چون پسر عاشقشه چرا اینجا ای ...

خب ایشون داداشش باید بره دختره رو بگیره ولی دختره سخت میتونه قبول کنه زنش بشه چون خانواده پسره اینجورین کم پیش میاد پسر فیلش یاد هندستون نکنه 

من از آخرش میترسم خودمم تو عشق شکست خوردم ولی همسن برادر خراب کرد زندگیمو الان خودش داره خارج از طای ...

برادرت رابطه ت رو خراب کرد؟ چرا؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خوشگلم به مادرت بگو مگه تو قراره یک عمر کنار این زن زندگی کنی که اینجور نظر میدی مگه قرار مادر شمارو ...

من بعد ازدواجم اصلا دخالت نمیکنم 

یکبار بعدش که دیدم دختر رو بهش گفتم راهت سخته 

با مادرم حرف زدم از کلامش پایبن نیومد 

منم ختم کلام کردم به خودشم گفتم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

برادرت رابطه ت رو خراب کرد؟ چرا؟

بله نامزدی ام رک بهم زد با کسی که ۵ سال عاشقش بودم سر دعوای طایفه ای

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

مهم اینه که دوسش داره و کنارش آرومه چنان میگین وصله شما نیستن انگار چخبره همه از خاکیم بابا ی خرده م ...

یجوری میگه بما نمیخوره انگار پدرش دکل نفتی داره یا اقازادس 

رونالدو با اون ثروت و موفقیت دوست دخترش از ی خانواده خیلی فقیره خوبه برادرش گوز رونالدو هم نیست 

ترامپ با اون برو بیاش زنش از ی خانواده فقیر اروپایی بوده 

ایرانیا یسریشون خودچس پنداری شدیدی دارن 😅

مادرم اصلا دختره رو قبول نداره من دوبار دیدمش ولی خوب نتونستم مادرم رو راضی کنم

بهتره مادرت برای رضای بچه اش هم که شده اون دختر بپذیره

۴ سال کم نیست حتما عشق قشنگی بینشون هست که ادامه پیدا کرده

مطمئنا با هم به گناه میفتن گناهش گردن مادرت هم هست

که نمیزاره ۲ تا جوان با هم وصلت کنند