2777
2789
عنوان

ب نظرتون چرا اینجور حرفا رو جلو همسرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 119 پست

عزیزم طوری رفتار کنو محلش نده ک دیگه جرات نکنه بیاد خونتون ..احتمال میدم شمارو دوس داشته حالا ک بهت نرسیده میخواد تو رو از چشمم شوهرت بندازه و زندگیتونو خراب کنه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی محکم برخورد کن باهاش.برادر شوهر احمق منم یکی دو بار جلوی من و زنش تا یکیو میدید میگفت ااااه عجب تیکه ای و...به جاریم گفتم چطور هیچی بهش نمیگی گفت شوخی میکنه هر جا بره بازم بیخ ریش خودمه!!!دیدم نه مثل اینکه خودم باید دست به کارشم..1 بار دیگه تو ماشین داشت مارو نیرسوند جایی بازم این حرفا رو تکرار کرد منم گفتم درست نیست جلوی دوتا خانم محترم از اندام زن غریبه تعریف کنی..اگه یکی اینجوری واسه ناموس خودت دهنش آب بیفته چیکار میکنی...لال شد.حداقل دیگه جلوی من زر نمیزنه.خب باشه به شوخی .اصلا بیان کردن بعضی حرفا درست نیست

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
دایی همسرمه و شوهرم عمرا اگه تصور چشم ناپاکی هم ازش داشته باشه

😲😲😲😲😲😲😲 نه شما نه شوهرتون واکنشی نداشتید؟ میترسی حرف بزنی بگه حسودی میکنی؟ مرده، زن نیست که!😐 بگید باورم نمیشه میگند خانوما خاله زنک هستند ماشالا مردها گوی سبقت رو ربودند تو این دوره زمونه 🙁

میترسم بگم خودشو شوهرش فک کنن بخودم گرفتم یا حسوذیم شده

زنه میگه؟؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

واقعا نمیتونی به شوهرت بگی چرا فلانی اینقدر در مورد زنای مردم صحبت میکنه بگو من اصلا خوشم نمیاد چه معنی داره.  بگو خودت خودت مباد یکی پیش دوستش از با سن و لبو...  من تعریف کنه؟ بگو منم دلم نمیخواد حرف کسی زده بشه.  با شوهرت که تعارف نداری دارین زندگی میکنینا اگه نتونی این چیزارو بهش بگی پس چرا باهاش ازدواج کردی 

متاسفانه یه سری ازین مردا میشینن تو اینترنت چهارتا فیلم و داستان اون مدلی میخونن و انقدر خنگ و خرفت ان که باور میکنن .میشینن برای خودشون فانتزی درست میکنن و هر حرفیو در باره هر زنی میزنن  راحت ، ولی ما زن ها خودمون باید عاقل باشیم و یه جوری باهاشون برخورد کنیم که نه در مورد خودمون نه زن دیگه ای لااقل جلو ما نتونن با نگاه جن سی حرف بزنن 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
میترسم بگم خودشو شوهرش فک کنن بخودم گرفتم یا حسوذیم شده

شماکه گفتی پسره.....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

دایی همسرمه..ده سالی هم ازش گوچکتره ی جورایی شوهرم بچگیاشو دیده و از بچگی دوسش داشته اصلا همچین فکری راجعبهش نمیکنه...از نظرش بچست..با اینکه بیست و دوسالشه

همچین بزن توی دهنش که دیگه پاشو اونجا نداره مقصر خودتی که هیچی نمیگی

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم