2777
2789

بچه ها ما ی فامیل نزدیک داریم...ک زیاد باهامون رفتت و امد داره..یعنی واقعیتش همیشه خودش خودشو دعوت میکنه...باور کنین وقتی این پسره پاشو توخونم  میذاره  فقط حرص میخورم...همش متلک میگه و حرفای چرت میزنه...مثلا چند نمونه از حرفای قابل بیانش...تعریف میکنه امروز مثلا تو فلان مهمونی ی دخترو دیدم واااای عجب باس*ن خوب و تپلی داشت..زن باید گوشت تو بدنش باشه..حالا در حالیکه من لاغرم و نمیدونم هدفش از این حرف جلو شوهرم چیه..یا مثلا میگه عجب گردن سفید و بلندی داشته فلانی ..زیبایی زن ب گردن بلندشه...و همش از زیبایی دخترای دگه میگه..حرفاش ی جوری وسوسه انگیزه ک حتی منی ک زنم دهنم واس اون دختر اب میفته دگه کجا شوهرم ..بخدا از عصبانیت منفجر میشم وقتی اینارو میگه...یا مثلا تو گوشیش کلیپای خواننده های زن خارجی همون خوشگلارو ب شوهرم نشون میده میگه ببین چ لبای سرخ و خوشگلی دارن..خدا نکنه ی زن خوشگل تو خیابون ببینه...همه ی اعضاشو و با طول و تفسیر پیش شوهرم شرح میده...الانم اونو شوهرم تو هالن من اومدم تو اتاق دگه اعصاب حرفاشو نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار بهش بگو این مزخرفات رو توخونه من به زبون نیار . چقدر حریم ها شکسته که از باس ن یه زن جلو شما ...

میترسم بگم خودشو شوهرش فک کنن بخودم گرفتم یا حسوذیم شده

وقتی حیا نمیکنه جلوی تو این حرفارو میزنه توام یبار بگو خوب نیست ک آدم انقدر بالذت ب ناموس مردم نگاه کنه ۴نفرمثه تو توخیابون باشن ماجرات نمیکنیم بیرون بیایم

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤