2777
2789
عنوان

ب نظرتون چرا اینجور حرفا رو جلو همسرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 119 پست
اصلا غیرتی نمیشه؟ببین رو چی حساسه مثلا بگو گاهی نگاه های سنگین روم داره دلم میخواد چندتا چادر رو هم ...

چرااا مثلا اگه را جع ب باس ن اینا بگه تند تذکرش میده ...وای باز ک میاد خودشو ب نفهمی میزنه و دوباره حرف میزنه...من خودم دگه پا میشم میرم بیرون...در ضمن نگاهاش هم رو من بی منظوره...اخه ملاکهای زیبایی از نظر اون تو من اصصلا نیس!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این دایی شوهرت بااین تفاسیری که از هیکل زنا میده مطمئن باش شوهرت تو ذهنش تصور میکنه(این از خصوصیات مردهاست،در این زمینه ها تخیل قوی دارن)شوهرت کم کم سلیقه اش میره به سمت همچین هیکل هایی،بعید نیست چند وقت دیگه با داییش پاشه بره از نزدیک فیض ببره و کم کم هم شروع کنه به ایراد گرفتن از هیکل تو،پس هرچه سریعتر تا روان شوهرتو به هم نریخته و خدایی نکرده تنوع طلبش نکرده دست به کار شو و شرشو از زندگیت کم کن

هرچند که شوهرت آدم درست و پاکی هم باشه در اثر تکرار این موارد خواه ناخواه به خاطر غریزش تصوراتی تو ذهنش شکل میگیره و هرجا هم همچین زن هایی رو دید ناخودآگاه توجهش بهشون جلب میشه

سلام عزیزم.انشالله که هرچه زودتر از شر این مشکل راحت میشی.بنظرم بستگی داره این شخص فامیل شماست یا همسرتون و چه نسبتی با شماداره دور یا نزدیک؟ واینکه تا چه حد آقاتون از تصمیمات شما حمایت میکنه حتی بدون پرسیدن دلیل برخورد ناگهانی شما؟

بنظرم اگه فامیل شما باشه بهتر میتونید باهاش برخورد کنید خیلی راحت فرصت رو ازش بگیرید تا خودش رو دعوت نکنه خونه شما.رفت و آمد رو کم کنید.باهاش سرد تاکنید.و با همسرتون در این باره صحبت کنید که حضور این  آقا یا خانم تو خونه باعث ناراحتی شما میشه.آدم چشم و دل پاکی نیست و همش چشمش دنبال مردمه.و شما معذبید وقتی ایشون میاد خونتون.و از گرم گرفتن ایشون با همسرتون خوشتون نمیاد.

البته این مطالب رو باید جوری بیان کنید که غیرت آقاتون جریحه دار نشه و حساس نشن.متوجه منظورم که هستید ؟یعنی برای تذکرات اولیه زیاد تند نرید که جبهه بگیرین ایشون.

اگر کسی هست تو خانواده که این فامیلتون ازش حساب میبره و شما باهاش راحتید از طریق اون شخص بزرگتر بصورت غیرمستقیم بگوشش برسونید که از اومدنش به خونه شما راضی نیستید.

اصلا غیرتی نمیشه؟ببین رو چی حساسه مثلا بگو گاهی نگاه های سنگین روم داره دلم میخواد چندتا چادر رو هم ...

نه بنظرم از این حرفارو نزنه که نگاهش روم سنگینه و اینا که بعد اونا آتو بگیرن دستشون که تو مشکل داری و این دایی و محرمه و ...

فقط بگو واقعا زشته که اجازه میدی پیش زنت خصوصی ترین حرفارو بزنه و من خیلی معذبم و ناراحت میشم فکر میکنم برام احترام قایل نیستین و خودتونم تا دیدین از این حرفا میزنه برین تو اتاق دیگه و تا تموم نشده نیایین که فکر نکنه شمام خیلی خوشتون میاد از این بحث ها نه اینکه شما بشینی و گوش کنی و شایدم گاهی اظهار نظر😑

حتی اومد شوهرت دنبالت نرو تو اتاقی که اونا هستن بگو حرفاتون واقعا در شان یه خانم نیست تموم شد من میام

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

چه پرروووووووو😡😡😡😡😡

خواهرزاده شوهرمن از من ٦سال كوچيكتره ولي خيلي مي خواد با من راحت باشه در مورد دختراي خوشگل و خوش هيكل و دوست دختر حرف بزنه و اينا ولي شوهرم گفت اصلا بهش محل نميدي تا جايي كه امكان داره باهاش حرف نميزني الان يه مدته متوجه شد رعايت مي كنه،به نظرم همسرت بايد دمشو قيچي كنه

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     

بنظرم حتی اگه فکرم کنن حسودیت شده مهم نیس

خونت حریمته شوهرت مال توئه اگه الان حرکتی نکنی جواز هر حرکتی رو ب شوهرت دادی

خیلی محکم و مودبانه حالیش کن دوس نداری و حق نداره دیگه این اراجیفو تو خونت ب شوهرت بگه .اصلا هم شک نکن ب کارت 

اگرم شوهرت حرفی زد محکم جلوش مودبانه بگو دلایلتو

با کسم  اما بی کسم
دایی شوهرش بهش محرم نیستا 

وای خواهرم کلی گفتم منظورم این بود این مقصر نباشه 😊 

بعدشم از نظر ما محرمه دایی خودت و شوهرت نداره که😉 ( دیگه از عکاس و خیاط که محرم تره)😂😂 البته دایی ها نه این پسره بی ادب

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
لابد یه جا دیگه ام میره از بدن شما تعریف میکنه . من اصلا جرات نمیکنم همچین ادمیو خونم راه بدم

موافقم استارتر همینو به همسرتون بگین و بخواید دیگه نذاره بیاد تو خونه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اهااااا اوکی باشد که رستگار شوید    

با تچکر🙂

بهش گفتم بخدا ...ی خنده میزنه میگه بچست...ما هم تو این سن از این حرفا میزدیم زیاد

شوهرت از داییش بزرگتره؟ حداقل به شوهرت بگو تا در این مورد حرف زد سریع بحث عوض کنه مثلا بگه ولش کن زن مردمو مثلا فیلم فلانو ساعت چند میده. خودتم فک کن چی بگی یبار که حرف زد یه تیکه توپ بنداز بهش دیگه حساب کار بیاد دستش اینا شیطونن دیگه فقط میخوان زندگی دیگرانو خراب کنن. یا میتونی وقتی حرف زد بلند جوري که بشنوه بگی بسم الله چقدر به زنا توجه میکنین شما

شوهرم خیلی ادم درست و با شرفیه...حاضرم قسم بخورم ..فقط موندم چرا داییه این رفتارو داره جلوش...من خود ...

اره حرفی در این نیست اما شاید رفتارش با دایی طوری هست که اون نمیفهمه باید حرمت شما رو نگه داره..احتمالا خودتون هم از روی سادگی کمتر بهش اخم و اینا کردین تا بفهمه نباید هر حرفی رو پیشتون بزنه.‌. کلا این شما هستین که باید اندازه و حد دایی رو براش مشخص کنین حالا به هر روشی که صلاح میدونین... حرمت هر خونه ای رو صاحب خانه اون مشخص میکنه... شاید همسرتون دلش نمیاد دل داییش رو بشکنه اما شما جدی برخورد کن که کار رو هر روز بدتر نکنه