2777
2789
عنوان

ب نظرتون چرا اینجور حرفا رو جلو همسرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 119 پست

ای بابااااااا

من باشم زیر ابشو میزنم پیش شوهرم

میگن هیزه بد نگاه میکنه

حالا اگه شوهر مذهبی باشه ها

اینجااا کجاس مگهههه

حیووون کثیف

.حسبی الله لا اله الا هو علی توکلت و هو رب العرش العظیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یکی بیاد تو خونت تو پذیرایی جیش کنه واکنش نشون نمیدی؟ این حرفای ایشونم دقیقا مثل همین میمونه ... ...

من بودم اول طرفو پرت میکردم بیرون از خونم ،بعدم به شوهرم میگفتم تو چه بی غیرتی همچین ادم چشم ناپاکی رو خونه راه میدی

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

من برادرشوهرم همیشه ازکارای خونه وزنیت بقیه ی زنامیگفت!همیشه ی خدا اگه بهترین غذایابهترین سلیقروخرج میکردم یسره منومیبردزیرسوال چون خودش زنشو طلاق داده چشم دیدن اینکه من خودم توهرچیزی روپای خودمموشوهرمم پشتم رونداشت!!!این کسیم که شمامیگی مطمعن باش یه عقده ی درونی داره وچشم دیدن خودتوشوهرتوزندگیتونداره !بنظرم پاشوکوتاه کن همین

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
من بودم اول طرفو پرت میکردم بیرون از خونم ،بعدم به شوهرم میگفتم تو چه بی غیرتی همچین ادم چشم ناپاکی ...

من اصلا اعتقاد ندارم این حرفا شوهر ایشونو ازراه به در میکنه .ولی ذقیقا مث شما فکر میکنم این ادم خیلی کثیفه که به زن ها به این چشم نگاه میکنه و مشکل جنسی داره ، حتما به منم به همین چشم نگاه میکنه دیگه..اصلا ام شاید این حرفا رو جلو هردوشون میزنه که روشون به رو ی هم باز شه و اهداف دیگه ای داره

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من بودم اول طفو پرت میکردم بیرون از خونم ،بعدم به شوهرم میگفتم تو چه بی غیرتی همچین ادم چشم ناپاکی ر ...

دایی همسرمه و شوهرم عمرا اگه تصور چشم ناپاکی هم ازش داشته باشه

شوهر شما هم انگار بدش نمیاد والا شوهر من اگه رفیقش جلو من چیزی بخواد بگه خلاصه پنهونی هم باشه بهش میگه که دهنتو ببند هرچند از این رفیق هم بدش میاد اون پسر نفهم هم داره شمارو وسوسه میکنه دیدم از این ادمايي که با یکی دیگه حرف میزنن ولی منظور حرفشون با یکی دیگست مرتیکه هیز میخواد ببینه تو و شوهرت چه واکنشی نشون میدین

من برادرشوهرم همیشه ازکارای خونه وزنیت بقیه ی زنامیگفت!همیشه ی خدا اگه بهترین غذایابهترین سلیقروخرج ...

شدیدا موافقم و کااااملا درک میکنم موقعیتی ک داشتی رو

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤