^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
چون نباید تو اون هیجان میخریدی مشخص بود لصلاح میخوره من خودم قصد خرید دارم بالاید صدتومن اما نمیخرم تا ثابت بشه. شماام غصه نخور باز میره بالا
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙
کاربری قدیمی هستم 😊😍..اللهم عجل لولیک الفرج💐.هرگز از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی ،چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ☘️نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی ☘️💚متاهل و متعهد به زندگیم 💚درخواست دوستی ممنون❌
منم همیشه همین فکرو میکنم ،تا رفتم تو بورس یهو نابود شد 🤭😅
کاربری قدیمی هستم 😊😍..اللهم عجل لولیک الفرج💐.هرگز از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی ،چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ☘️نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی ☘️💚متاهل و متعهد به زندگیم 💚درخواست دوستی ممنون❌