2777
2789
عنوان

طلا خریدم ارزون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 73 پست

حالا چی خریدی اسی؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا یه خورده دلارم بخر ثواب داره

عاشقت شدم 🤭😂

کاربری قدیمی هستم 😊😍..اللهم عجل لولیک الفرج💐.هرگز از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی ،چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ☘️نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی ☘️💚متاهل و متعهد به زندگیم 💚درخواست دوستی ممنون❌

عاشقت شدم 🤭😂

😁😘❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
این یه دزدی آشکارهبعدذبه ما میرسن، حلال و حرومش واسه ماست.خدا مرگشون بده

قضیه بورسه دیگه ولی ملت ما تجربه نمیگیرن 

بزار بره بالا اینقدر بره بالا تا بترکه برو رو چیزای راکد سرمایه گذاری کن 

چرا به این دزدا کمک میکنید

یه گردن آویز خریدم تازه دادم به دخترم

مبارکش باشه

دست شما مامان مهربون درد نکنه

همیشه به دلخوشی و خرید طلا باشین الهی.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
همینطوره عزیزم صبر کن و تماشا کن تموم این گرونی ها فقط دست دولته برای پر کردن خزانه ببین بانک شهر ۱۰ ...

الان بنظرتون دلار گرون میشه بعد عید یا نه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
فعلا روند صعودی داره ولی یهو افت میکنه

مرسی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده