2777
2789
عنوان

طلا خریدم ارزون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂عیبب نداره خدا عوضش بهت بده

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

یه فامیل در بانک داریم میگه نمیذارن این همه بالا بره میارن پایین

ی درصدم امکان نداره بیاد پایین اینم اوردن پایین صدای مردپ در نیاد تا  س ماه دیگ صبر کن ببین چقد میشه🫠

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

۶ میلیون ۶۶۰ هزار تومان

نه بابا 6,290,000 شده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

قیمت طلا و دلار تا عید روند صعودی داره 

ولی بعدش ک خزانه پر بشه همچین افت کنه برمیگردونن تو کانال ۶۰ تومن طلا هم میاد رو ۴ و خورده ای 

مثل قضیه بورسه مردمو بدبخت کردن بعد خنده کنان به راهشون ادامه دادن

همین ک از ته جدول هنوز میتونین کری بخونین افتخار حساب میشه براتون ، پروفایلم چک کنی بد نیس😂

هنوز این استقلال و پیروزی و هست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم طلاسی 200 تومن پول گذاشتم و طلا خریدم الان 13 تومن ضرر کردم ، حالا یعنی خواستم یکم اقتصادی فکر کنما 😂🚶🏻‍♀️

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

قیمت طلا و دلار تا عید روند صعودی داره ولی بعدش ک خزانه پر بشه همچین افت کنه برمیگردونن تو کانال ۶۰ ...

کاش اینطور باشه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ولی یکی بگه چنده الان

۶۶۰۰ بود ششد ۶۳۰۰

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

قیمت طلا و دلار تا عید روند صعودی داره ولی بعدش ک خزانه پر بشه همچین افت کنه برمیگردونن تو کانال ۶۰ ...

دقیقاااا یه سیاسته میبرن بالا همه میخرن بعد میاد پایین همه میفروشن در آخر این مردمه که ضرر میکنه 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
کاش اینطور باشه

همینطوره عزیزم صبر کن و تماشا کن تموم این گرونی ها فقط دست دولته برای پر کردن خزانه 

ببین بانک شهر ۱۰ تن طلا داشته ۳۵ تن پیش فروش کرده از کجا میخواد اینارو بده؟؟؟

این دلار هم یهو تاثیرش بعد عید میاد رو خونه و ماشین 

و مردم مستاجر بدبختتر و گرفتار تر میشن و سرمایه دار پولدارتر