2777
2789
عنوان

بیاین برخورد امروز صبح شوهرمو تعریف کنم براتون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 48 پست
توی هیچ کار خونه کمک نمیکنه هیچی دیروز از سرکار اومد استراحت نکردم بچه رو بردم کلاس اومدم خونه شام گ ...

همشون همینن عزیزم .و جالبه که اگه جلو خانواده خودش یه چایی بگیره فکر میکنن عروس پسرشون و به کارگری گرفته و به خاطر سطح شعورشون بهش میگن زن ذلیل 

توی هیچ کار خونه کمک نمیکنه هیچی دیروز از سرکار اومد استراحت نکردم بچه رو بردم کلاس اومدم خونه شام گ ...

خب اونم از صبح کار میکنه نون در بیاره کارای خونه به عهده زنه کار بیرون به عهده مرد اگه یه روز پول نداشته باشه چقدر غر میزنی پس اونم توقع داره کاراتو به موقع و درست انجام بدی این قانون زندگیه سخت نگیر

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها شاید بدتون نیاد از اشغال بردن اما من واقا چندشم میشه دست خودم نیست نمیتونم ببرم .مگر نه تمام ک ...

خب راهش غر زدن اول  صبح نیست 

این که کمک نمیکنه  حق با توئه اینکه حرف بد زده حق با توئه 

اکا مقصری بابت  غر  اول صبح

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

عزیزم من الان باردارم همه کارا با خودمه از وقتی میاد خونه لم میده فقط دستور صادر میکنه اینو بیار اونو بیار حتی لباساشم جمع نمیکنه من واقعا اذیت میشم اما چیکار کنم تا حالا هرچی گفتم تاثیری نداشته فقط بحث پیش اومده و من حرصشو خوردم واسه همین بیخیال شدم دیگه چون نتیجه ای جز اعصاب خوردی واسه خودم نداره .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
خب اونم از صبح کار میکنه نون در بیاره کارای خونه به عهده زنه کار بیرون به عهده مرد اگه یه روز پول ند ...

وقتی جفتشون شاغلن پس کار خونه واسه جفتشونه 

تازه این خانم بعد از کار دنبال کارای بچه هم بوده

ما دعوا  نداریم  هر وقت شوهرم بره بیرون میبره  گاهی هم  شده گفتم تو ماشینو روش ...

ما سر این دعوامون میشه که شوهرم میگه بزار رو پله اشغالا رو که سر راه ببرم من یادم میره

و اینکه میگه نزار پر بشه دیکه توش اشغال جا نشه زود تر بده ببرم منم که کلا فراموشی دارم😂😂

خب اونم از صبح کار میکنه نون در بیاره کارای خونه به عهده زنه کار بیرون به عهده مرد اگه یه روز پول ند ...

اما 5 دقیقه غذا دادن به بچه انقدر سخت نیست که بخوان از زیرش شونه خالی کنن . خدایی کارای خونه و سر و کله زدن با بچه خیلی سخت تر از کار بیرونه .تازه گوشه و کنایه و آزارای خانوادش به کنار 

ما سر این دعوامون میشه که شوهرم میگه بزار رو پله اشغالا رو که سر راه ببرم من یادم میره و اینکه میگه ...

اها از این دعواها ماهم داریم 😂😂😂

عزیزم من الان باردارم همه کارا با خودمه از وقتی میاد خونه لم میده فقط دستور صادر میکنه اینو بیار اون ...

بهترین کارو میکنی .مشکل ما زنا اینه که الکی حرص میخوریم و خودمون و داغون میکنیم بیشتر آقایونم که هر بلایی سر زنشون بیاد ککشونم 

نمی گزه و میگن داری لوس بازی میکنی