2777
2789
عنوان

بیاین برخورد امروز صبح شوهرمو تعریف کنم براتون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرداتوزمینه اشغال مشکل دارن....غرنزن بهش....منم خیلی وقتاخودم میبرم....بحث نداره که....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

آشغال بردنم به قول دوستان انقدغرغرواه اه نداره که

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

کاری با جواب شوهرت ندارم چون خیلی بد گفته  ولی حالا آشغالای خونه خودتو بیاری پایین چی میشه مگه ...

توی هیچ کار خونه کمک نمیکنه هیچی دیروز از سرکار اومد استراحت نکردم بچه رو بردم کلاس اومدم خونه شام گذاشتم اونوقت اقا فقط مشغول کارای خودشه انگار نه انگار عضو این خونه هست 

همیشه تنبلی میکنه شبا نمیبره یا دو روزی یبار میبره حال ادم به هم میخوره بار اول نبود بار هزارمه میگه ...

من سر صبحی یکی انقدر غر بزنه میکشمش 😂😂😂

بعدشم یه اشغال بردن شان نمیشناسه 

حالا غر زدی حرف زشت هم بهت زد گند زدی به روز جفتتون شانت حفظ شد؟

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
چه قدر بی ادبه.تاسف واسه تربیت پدر مادرش

دقیقا . نمیدونم چطوری به خودشون اجازه میدن با زنشون و مادر بچشون این طوری صحبت کنن .آقایون بی ادب که راحت به خانما بی احترامی میکنن خیلی رو اعصابن انگار برده اوردن .

توی هیچ کار خونه کمک نمیکنه هیچی دیروز از سرکار اومد استراحت نکردم بچه رو بردم کلاس اومدم خونه شام گ ...

معلومه عزیزم که شما هم دلت پره. اینجوری بده دیگه. سر چیزای کوچیک خالی میکنید خودتون و که بعد از یه مدت اصلا نمیفهمی دلیل دعوا چی بوده؟؟ اصلا چرا شروع شده؟

در شان زن نيست آشغال ببره؟؟؟؟؟ در شان يه زن هست كه آشغال توليد كنه؟؟؟ كاش تو توليدشم بگي در شان من نيس

يعني چي خب زندگيه مشترك جفتتونه گاهي اون نميتونه شما انجام بده چ اشكالي داره ؟ 

نیلا دختر ناز من
ای بابا تو همه خاتواده ها سر اسغال بحثه که فک کردم فقط ما دعوا داربم😐

ما دعوا  نداریم 

هر وقت شوهرم بره بیرون میبره 

گاهی هم  شده گفتم تو ماشینو روشن کن من اشغالا رو میبرم  میندازم 

حالا امشب سر اشغال دعوام.ن میشه 😂😂😂

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

ب نطر منم آشغال بردن وظیفه زن یا مرد ک نیست حالا ی بار این میبره ی بار اون من تا حالا خودم بردم حامله شدم شوهرم میبره بعضی اوقات هم خودم ولی ادم برا ی اشغال بردن بحث نمیکنه.من مرد شمارو نمیدونم ولی شوهر خودمم کمکم نمیکنه زیاد تو کارای خونه جز سفره انداختن چون بیچاره از صبح میره ۱۲ شب میاد کارش اینجوریه خب توقع زیادیه این همه وقت کار کنه بعدم بیاد کار خونه کمک کنه