2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره کمکم کنید

209 بازدید | 38 پست

سلام من خانواده سخت گیری دارم امروز دروغ گفتم و رفتم بیرون با دوستم 

دوستم سیگاری روشن کرد من اصلا دوست ندارم بت چنین آدمایی برم بیرون و یا ب خانواده دروغ بگم ولی خیلیییییی حوصلم سر میرفت با رفیق پسرم امروز رفتم بیرون الان دوست دارم نباشم دیگه حالم از خودم بهم میخوره ب خانواده دروغ میگم 

ولی اجازه هم نمیدن برم بیرون با دوستام نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه دوست دختر خوب پیدا کن که خانوادهداش به شما نزدیک باشه باهم رفت امد خانوادگی کنید خانواده که اعتماد کنه دیکه نیاز نیست با پسر اینطور بیرون بری.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یوقتا لازمه بری بیرون و مجبوری دروغ بگی بشرطیکه به ضررت نباشه

بخاطر خانوادم با هیچ کدوم از دوستام در ارتباط نیستم و دوتا رفیق پسر دارم گاهییی همو میبینم بعدش میشم پر از حس بد و عذاب وجدان البته کلا با رفیقای دخترم میرم پر از استرسم و زهرمارم میشه

نمیدونم چرا اجازه نمیدن کلا خوششون نمیاد با دوستام جایی برم

سعی کن رفتارهات معقول ومناسب باشه و بی ادبی خدای نکرده نداشته باشی

توو زمان مناسب با زبان نرم و ملایم و با ادب صحبت کنی و بگی خواسته ات هست که گاهی با دوستات بری بیرون.اونم با دوستای مناسب و عاقل،ان شاالله اجازه میدن

بنظرم یه دوست دختر خوب پیدا کن که خانوادهداش به شما نزدیک باشه باهم رفت امد خانوادگی کنید خانواده که ...

بله داشتم چنین دوستی خیلیم ادمای خوبی بودن ولی خانواده رفت آمد نکردن باهاشون 

سعی کن رفتارهات معقول ومناسب باشه و بی ادبی خدای نکرده نداشته باشیتوو زمان مناسب با زبان نرم و ملایم ...

اتفاقا از اول هرچی خانواده میگفت من میگفتم چشم از ی جایی ب بد دیگه نتونستم همه جوره آزادم خودم تنها برم یا با خواهرم برم بیرون ولی ابجیمم همیشه نیستش تنهاییم ک خوش نمیگذره

بخاطر خانوادم با هیچ کدوم از دوستام در ارتباط نیستم و دوتا رفیق پسر دارم گاهییی همو میبینم بعدش میشم ...

تا وقتی بهت اسیب نزنه این بیرون رفتنا خوبه

بیخیال منم همین بودم 

ما مجبوریم دیگه چیکار کنیم

گاهی بیرون رفتن بهتره

یکی از دوستای من،همسن شما که بود،مادرش سخت اجازه میداد بره بیرون،اونقدر کارهای خونه رو انجام میداد ک ...

اخی بنده خدا 

آخه بعد اینکه میزارن هم من پر از استرسم اصلا خوش نمیگذره