2777
2789
عنوان

کیا خونه تکونی شروع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8108 بازدید | 253 پست
اره بزرگه. پریودم. گفتم تموم شه بعد

اره دیگه کم کم هرروز ی اتاق آشپزخونه که دوروز فقط کار ازصبح تا شب 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من خونم همیشه تمیزه انجام نمیدم 

اشپزخونم لکه ی روغن نداره 

خونمم هفته ای دوسه بار جارو و گردگیری میکنم

حموم دسشویی هم هفته ای یکبار میشورم

پرده هارو هم موقع اسباب کشی شستیم 

اخه مستاجرم تمیزن نیاز یه شستن ندارن

لحاف تشکمم اخیرا مهمون داشتم بعده رفتنشون شستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هی می‌خوام شروع کنم هی میفتم به لکه بینی نمیدونم چیکار کنم دلم میگه اصلا خونه تکونی نکنم یه ماه ...

قطعا سلامت بچه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

قطعا سلامت بچه

خونه‌م خیلی کثیفه خیلی وقته منتظرم عید بشه تمیز کنم اونم که یهو باردار شدم 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اره. من سالی دو سه بار میشورم

سفید هست حریر هست از این جدیدا خودم نمیتونم بشورم باید بدم خشکشویی آخه خیلی زیاده🤦🏻‍♀️

شما خودت میشوری 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فقط یه اتاق خواب مونده تا تموم شدناخه کل اسفند به بازار گردی واسم میگذره

وای  فقط لذتش  خرید کردن هاشه والا منم.  اون روز های اخر همش تو بازارم

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

آخه میگی لکه بینی داری 

سفید هست حریر هست از این جدیدا خودم نمیتونم بشورم باید بدم خشکشویی آخه خیلی زیاده🤦🏻‍♀️شما خودت میش ...

اره. ولی زیادی بزرگ نیست

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

با پزشکت مشورت کن

گفت کار سنگین نکن

آخه خونه خیلی کثیفه مامانم و مادرشوهرم گفتن میان کمک ولی نمی‌خوام زحمت بدم 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اره. ولی زیادی بزرگ نیست

با چی میشوری عزیزم ؟

تو ماشین می‌ندازی ؟؟؟

حریر خراب میشه تو ماشین شنیدم 

اگر‌تمیزه نه پس چکاریه

اره والا برق میزنه ولی. تمیزی برا عید یه چیز دیگه اس

اگه لکه بینی داری اصلا کار نکن فقط استراحت کن

اگه میتونی از بقیه کمک بگیر یا کسی و بیار تمیز کنن اگه نه بی خیال شو خطرناکه