خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
من از یکم شروع میکنم خونم تمیزه اما دلم طاقت نمیاره میخام هر روز یه کار انجام بده که تا پانزدهم تموم بشه بعدش بیکار بشیم بریم خیابون گردی خرید عید اگر خدا بخاد
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
منم هی میخوام شروع کنم هی میفتم به لکه بینی نمیدونم چیکار کنم
دلم میگه اصلا خونه تکونی نکنم یه ماه مونده به زایمانم تمیز کنم یعنی برج شش
سلامت بچم مهم تره
یا اینکه آروم آروم کارامو بکنم؟
نظرتونو میگین؟
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
من پارسال اخر اسفند شروع کردم تا هفته ی اول عید، چون قبلش همش سر کار بودم، امسالم فکر نکنم بتونم زود شروع کنم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بچه ها من پارسال عید پرده های خونمو زدم الان نگاه میکنم هنوز سفید و تمیزه بنظرتون بدم خشکشویی بشورن برا عید ؟؟؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫