2777
2789
عنوان

کیا خونه تکونی شروع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8108 بازدید | 253 پست
منم هی می‌خوام شروع کنم هی میفتم به لکه بینی نمیدونم چیکار کنم دلم میگه اصلا خونه تکونی نکنم یه ماه ...

نکن

بچت دور از جون چیزیش بشه تا اخر عمر خودتو نمیبخشی که بخاطر یه ذره گردو خاک از بین بردیش

کارشناس حقوق و امور مالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم یه بار گریه کرد عکس رو شاسی رو دید گفت شما رفتین عروسی عروس بازی منو نبردین 🤦‍♀️😂 هر چی گ ...

واااای خدایا😍😍😂

من فکر میکردم فقط دخترا اینجورن و دختر خودم زیادی حساسه الهی پسرام لوس شدن دیگه😍😂😂

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

۴سال نیمشهتمام اسباب بازی هرشب جمع میکنم اندازه ۶تا سبد میاره پخش میکنه تو خونه دیونه شدم دیگ

همسن پسر منه، منم عاصی شده بودم از اسباب بازیاش، پسر منم فقط عاشق خورده ریزه اس، مثلا دومینو یا جورچین خونه سازی برج هیجان... شب که می‌خوایم بخوابیم میگم جمعشون کن وگرنه فردا لولو میاد هر چی رو زمینه میبره، میبینم بعضیا رو جمع می‌کنه بعضیا که تنبلیش میاد میگه این بمونه لولو ببره 😂 منم بعد از خوابش جمع میکنم قایم میکنم، صبح میگم خودت گفتی لولو ببره ... الان یه خورده خلوت شده خونه ام کارم کمتر شده

از اول اسفند شروع میکنم

دوتا پسر کوچولو دارم 

سومی رو باردارم و هماتوم دارم باید استراحت کنم تو یک ماه کم کم باهمسرم فک کنم بتونم تموم کنم

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

منم هی می‌خوام شروع کنم هی میفتم به لکه بینی نمیدونم چیکار کنم دلم میگه اصلا خونه تکونی نکنم یه ماه ...

اصلاهیچکاار نکن من بارداریم بعد سونو آن تی که دکترم گفت همه چی عالیه جوگیر شدم آشپزخونه مو تمیز کردم افتادم به خونریزی تا آخر بارداریم استراحت مطلق بودم . از استرس چقد داغون شدیم و چقد بارداری سختی داشتم. ایناروگفتم که کلا بیخیال خونه تکونی بشی اشتباهه محضه

لطفا با سلامتی خودت و بچت بازی کن اگر الان مراعات نکنی خدای نکرده تا زمان زایمانت همچنان لکه بینی داری