2777
2789
عنوان

کیا خونه تکونی شروع کردن

8108 بازدید | 253 پست

من دوسه روز دیگه. مبخوام شروع کنم.  زود نیست؟

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک ماشالا شروع ک نکردم هیچ تموم کردم...🤣🤣

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من ک ماشالا شروع ک نکردم هیچ تموم کردم...🤣🤣

زود کثیف نمیشه ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم هی می‌خوام شروع کنم هی میفتم به لکه بینی نمیدونم چیکار کنم 

دلم میگه اصلا خونه تکونی نکنم یه ماه مونده به زایمانم تمیز کنم یعنی برج شش 

سلامت بچم مهم تره 

یا اینکه آروم آروم کارامو بکنم؟

نظرتونو میگین؟

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من پارسال اخر اسفند شروع کردم تا هفته ی اول عید، چون قبلش همش سر کار بودم، امسالم فکر نکنم بتونم زود شروع کنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نه دیگه اگه خونه بزرگ داری شروع کن

اره بزرگه. پریودم.  گفتم تموم شه بعد 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

پتوهام همه شسته شده رو بالشتیا تمیز شده

رو تختی ..کابینتا پرده ها 

فقط فرشا مونده که اون نمیشورم ..قرار اردبیشت فرش نو بگیرم و مبلمان جدید ...و اینکه کلن ما عید اینجا نیستیم تا چهاردهم جنوبیم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

منم هی می‌خوام شروع کنم هی میفتم به لکه بینی نمیدونم چیکار کنم دلم میگه اصلا خونه تکونی نکنم یه ماه ...

والا سلامتی مهم تره

بچه ها من پارسال عید پرده های خونمو زدم الان نگاه میکنم هنوز سفید و تمیزه بنظرتون بدم خشکشویی بشورن برا عید ؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها من پارسال عید پرده های خونمو زدم الان نگاه میکنم هنوز سفید و تمیزه بنظرتون بدم خشکشویی بشورن ...

اره.  من سالی دو سه بار میشورم