2777
2789
عنوان

کیا خونه تکونی شروع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8108 بازدید | 253 پست
با چی میشوری عزیزم ؟تو ماشین می‌ندازی ؟؟؟حریر خراب میشه تو ماشین شنیدم

ن با دست میشورم

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه لکه بینی داری اصلا کار نکن فقط استراحت کناگه میتونی از بقیه کمک بگیر یا کسی و بیار تمیز کنن اگه ...

آره مامانم و مادرشوهرم گفتن دست نزن خودمون میایم تمیز میکنیم ولی خیلی کثیفه آبروم می‌ره جلوشون😂😂😂😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

نهههه از شستن زیادی خراب میشن موندی دست وقت و پولت؟

یعنی وی موندی دست وقت و دولت عزیزکم ☺️

یعنی میگی نشورم ؟

بخدا سفید و تمییییز تمییییز هست میگم نشورم کثیف نیست 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من از یکم شروع میکنم خونم تمیزه اما دلم طاقت نمیاره میخام هر روز یه کار انجام بده که تا پانزدهم تموم ...

انشالله

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

پتوهام همه شسته شده رو بالشتیا تمیز شدهرو تختی ..کابینتا پرده ها فقط فرشا مونده که اون نمیشورم ..قرا ...

منم تصمیم دارم فرش بگیرم  چند ماه دیگه 

ن با دست میشورم

منظورم اینه مایع فقط یا وایتکس هم میزنی 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یعنی وی موندی دست وقت و دولت عزیزکم ☺️یعنی میگی نشورم ؟بخدا سفید و تمییییز تمییییز هست میگم نشورم کث ...

خب اگه تمیزه نشپر عزیزم 

منظورم اینه مایع فقط یا وایتکس هم میزنی

ن با تاید میشورم.  حریر نیست 

آره مامانم و مادرشوهرم گفتن دست نزن خودمون میایم تمیز میکنیم ولی خیلی کثیفه آبروم می‌ره جلوشون😂😂😂 ...

دیگه شب عیده خونه همه کثیفه سخت نگیر 

اگه همسرت همکاری میکنه ازش کمک بگیر تا جاهای کثیف و تمیز کنه خورده ریرا بمونه برا مادرا

خب اگه تمیزه نشپر عزیزم

آره نمی‌شورم ☺️

فرشمم دیروز اومد از قالیشویی 

مونده مبل هامو بدم بشورن برام 

و آشپزخانه و ظرف های داخلش و وایتکس بزنم و کمد لباس هام 

یعنی وی موندی دست وقت و دولت عزیزکم ☺️یعنی میگی نشورم ؟بخدا سفید و تمییییز تمییییز هست میگم نشورم کث ...

آره دیگه میگم یعنی نشور 

وقتی تمیزه خودشم میگی بزرگه تازه باید بیان نصبش کنن درسته؟

یا خودت میزنی؟

در کل برای یه چیز تمیز وقت گذاشتن واقعا هدر رفتن زمانه 

باید بجای خونه به خودت برسی که برای عید خوشگل تر بشی 

ن با تاید میشورم. حریر نیست

آها مرسی عزیزم 

آره نمی‌شورم ☺️فرشمم دیروز اومد از قالیشویی مونده مبل هامو بدم بشورن برام و آشپزخانه و ظرف های داخلش ...

به سلامتی و دلخوش