بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه لکه بینی داری اصلا کار نکن فقط استراحت کناگه میتونی از بقیه کمک بگیر یا کسی و بیار تمیز کنن اگه ...
آره مامانم و مادرشوهرم گفتن دست نزن خودمون میایم تمیز میکنیم ولی خیلی کثیفه آبروم میره جلوشون😂😂😂😂
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
نهههه از شستن زیادی خراب میشن موندی دست وقت و پولت؟
یعنی وی موندی دست وقت و دولت عزیزکم ☺️
یعنی میگی نشورم ؟
بخدا سفید و تمییییز تمییییز هست میگم نشورم کثیف نیست
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
و آشپزخانه و ظرف های داخلش و وایتکس بزنم و کمد لباس هام