2777
2789

البته من نمیخوام نه قضاوت بی جا کنم نه توهین و تهمت بزنم به کسی

ولی امروز واسه مصاحبه رفته بودم برای استخدام منشی و دستیار دندانپزشک، محیطش که خلوت بود بعد داخل ی ساختمان بود ولی هیچ نام و نشون و سر دری نزده بود به ساختمانش

قبلش که رزومه فرستادم بهش عکس هم خواست فرستادم ،گفت بیا امروز رفتم صحبت کردم باهاش ولی هنوز خبر قطعی ندادم بهش

هیچ مریضی هم اونجا نبود

حسم الکیه ؟ دربه در دنبال کار هم هستم 😭😭 کاش خانم بود ولی آقاس جوونم هست از اینا که لب ژل زده

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریز؟ رفتی؟

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

من بعد از بارها با کله رفتن توی چاله فهمیدم باید حسای بدم رو جدی بگیرم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آقاهه لباشو ژل زده؟

اره

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

چرا اینایی که گفتی برام آشناس 😂

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
من بعد از بارها با کله رفتن توی چاله فهمیدم باید حسای بدم رو جدی بگیرم

اره دیدی میگن حس زنا و دخترا الکی نیست

من نمیخوام نفوذ بد بزنم ولی دو به شکم

شما مگه همچین تجربه ای داشتی با توجه به کامنتت؟

احتمالا از مردای نی نی سایته

فرص کن تاپیکمو هم ببینه اوه اوه

نرو

حست دروغ نمیگه

عکسم خاسته دیگه بدتر

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

وای نرو بگرد یه کار بهتر پیداکنعکس واسه چی میخواست من چند بار رفتم عکس و اینا نخواستن این مشکوک بودف ...

نمیدونم والا منم فرستادم بهش