2777
2789
عنوان

براورده شدن حاجت فوری بعد نماز صبح

1095 بازدید | 19 پست

الان مینویسم ذکر رو

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

آیت الله العظمی شیخ محمد تقی بهجت در حاشیه قرآن شخصی خود دستور عمل زیبایی را نوشته بودند که در ادامه می خوانید:

هر کس در بین الطلوعین یعنی بین فجر کاذب و فجر صادق ( ۵ دقیقه قبل از اذان صبح تا ۵ دقیقه بعد از اذان) این ذکر را بگوید هر حاجتی داشته باشد برآورده میشود ولو اگر تشرف به خدمت امام زمان (عج) باشد:

صلوات (۱۴ بار)

یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی (۴۰ بار)

صلوات (۱۴ بار)

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه آیه از قرآن سوره بقره هست که برای حاجت هست 

بعد از نماز صبح یه بسم الله میگید و بعد هفت بار این آیه رو میخوانید انشالله خدا حاجت میده و مشکلاتتون حل میشه 

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوت الداع اذا دعان فالیستجیب لی و الیومن بی لعلهم یرشدون

یه آیه از قرآن سوره بقره هست که برای حاجت هست بعد از نماز صبح یه بسم الله میگید و بعد هفت بار این آی ...

من سوره بقره رو خوندم الحمدالله لطف و عظمت خدا و معجزه های از نور رو ک در کلام آسمانی اش قرار داده با تمام وجود دیدم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

تو بحث براورده شدن حاجت هیچ ذکر و نمازی برا من کارساز تر از نماز شب نبوده 

به طرز عجیبی برام معجزه میکنه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
چ جوری خوندی

چهله 

ی بار خودم خوندم 

ی بارم صوتش رو پخش کردم تو خونه تا چهل روز هروز 

ربطی ب شیوه خوندن من نداره یا پاکی من فقط بحث خداوند هست و نور و معجزه ای ک در کلامش قرار. داده 

مگه چ اتفاقی بعد خوندنش افتاد

شما خودت بخون عزیزم با چشمت معجزه و نور کلام خدا رو ببین 

منم تو این سایت دیدم همه خوندن و همه شکر خدا راضی خیلی  هستن 

تو بحث براورده شدن حاجت هیچ ذکر و نمازی برا من کارساز تر از نماز شب نبوده به طرز عجیبی برام معجزه می ...

منم ب لطف خدا معجزه نماز شب رو دیدم 

منم معجزه سوره بقره رو خوندم یا آدم بد برای ما دعا گرفته بود پیش آدمای بد حیلی بد بعدا خودش اعتراف کرد همه گفتند باید طلسم رو باطل کنی پیش دعا نویس من دوست نداشتم برم پیش دعا نویس نشستم سوره بقره و سوره محمد تا ده شب بالای سر بچه ام پخش کردم مثل معجزه طلسم اون نفر باطل شد قرآن معجزه است سوره بقره خیلی خوبه 

شما خودت بخون عزیزم با چشمت معجزه و نور کلام خدا رو ببین منم تو این سایت دیدم همه خوندن و همه شکر خد ...

چند ساعت طول میکشه بخونی من میخواستم بخونم خیلی طولانیه سر درد میگرفتم حوصله ام نمیکشید