2777
2789
عنوان

غلطی کردم که نمیدونم چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 64 پست
عفونت که دارم قارچ ولی استرس نمیزاره خوب بشه زخم هم دارن

خب دیگه ازمایشت منفی بوده نگرانیو از خودت دور کن تا اروم شی برو دکتر دارو بده برا عفونتت کم کم علائمتم از بین میره نگران نباش اگه واقعا پشیمون باشی خدا هم میبخشه و بهت کمک میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که میگی منفی شده یعنی چی مبتلا هستی یا نیستی خوب دوباره ازدواج کن

نمیدونم همش میگنم نکنه اشتباه شده!عزیزان من من قبل ازدواجم نمازشبم وصل نمازصبح بود!به خاطراخلاق رفتاری که داشتم ممتازشدم تومدرسه خدانکنه ادم توشرایطی قراربگیره

نمیدونم همش میگنم نکنه اشتباه شده!عزیزان من من قبل ازدواجم نمازشبم وصل نمازصبح بود!به خاطراخلاق رفتا ...

توبه کن خدا توبه پذیره 

اینم در نظر بگیر قبل ازدواج رابطه برقرار کنید حرام هستش 

دیگه با کسی وارد رابطه نشو 

فقط توبه کن از خدا بخواه ببخشتت 

اگه اینطوریه هر کی هر اشتباهی میکنه خودش نبوده شیطان گولش زدهاون پسری هم که ازت سواستفاده کرد تقصیر ...

اونم میدونم خبرداشت ازاین مریضی ولی به روم نیووردمیدونم خودم تصمیم گرفتم!مگه من میگم کارم درست بوده!شش ماه تمام شبهاازساعت یک بیدارباشی وبزنی توسرط وگریه کنی!منم زمانی اصلاگمان نمیکردم دچاراین لغزشهابشم!دیگه شده من میگم تاحدخودکشی ام

مگه‌چه حرف بدی زد یا چی گفت که شک برانگیز بودچقدر سخت میگیریدیه درصد فکر کنید راست میگه ، سریع واکنش ...

بزاربگه اروم بشه دیگه ازحرف هیچکس ناراحت نیستم ولی طعنه نزنیدتاجای کسی نباشید!وسط زمستون پابرهنه ساعت ۲ شب زیرآسمان نمازاستغاثه خوندم 

محرمیت داشتی دیگه چرا ناراحتی

کارم اشتباه بود!من تابه امسال ازاین مریضی خبرنداشتم یه ۵ سال پیشپاپ اسمیردادم هیچی نبود کلاسالم بود!ولی لکه بینی داشتم قبل وبعدوبین پریودی فکرمیکردم هورمونام بهم ریخته!میدونستم همچین بیماری هست مگه مرض داشتم واردرابطه بشم!