2777
2789
عنوان

غلطی کردم که نمیدونم چکارکنم

1072 بازدید | 64 پست

میدونم الان همه بهم خرده میگیرین شش ماه کارم شده گریه!ازوقتی یادم میادسرخداغرزدم که این شدواون شدمنتظرشدم یکی بیادمنوخوشبخت کنه!ازدواجم حماقت اولم بودوبعدازمدت کوتاهی اون ازبین رفت!بعدمثلاتحصیلکرده بودم افتادم توخط صحبت کردن وپام به رابطه بازشدبه خیال خودم کارم گناه نبودیعنی ساده وبدبخت بودم وزودباور!راهم کج شدواون نامردهم سواستفاده کردمفت ومجانی!نه علمی داشتم نه اطلاعی حالابماندکه دوسه باراین اشتباه تکرارشدومن به مشکل خوردم ولی بازم نفهمیدم مشکل ازچیه!امسال ویروس اچ پی وی به چشمم خوردومن علائم داشتم مثل لکه بینی تومعاینه زخم هم مشخص شد!رفتم پاپ اسمیرواچ پی وی دادم هردومنفی بودوپاپ متوسط التهاب داشتم!الان فقط میخوام خودکشی کنم فرصت شغلی وازدواج روازدست دادم!بخدامن آدم بی بندوباری نبودم شیطان برمن سوارشدو...کاش خداازم راضی بشه وبمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال ندارع دوباره ازدواج می‌کنی ولی ازدواج چیز خوبیه هرچقدر بگن نه بازم آدم نیازهایی داره باید برطرف شه و استغفر الله آدم بهش فشار بیاد به جاهای بد میرسه خدایی نکرده

خدا هیچ بنده ای رو به حال خودش ول نکنه

الان چیشد؟ مریض شدی؟ رابطه نامشروع داشتی؟ بی بندوبار هم نبودی ؟ چندبارهم تکرار کردی ؟ 🙄خدا آخر عاقبت همه مارو ختم بخیر کنه

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

چرا خودکشی عزیزم، باید بیشتر مراقب خودت باشی و اگرم خواستی با کسی وارد رابطه جنسی بشی کمی بشناسیش و بی خجالت ازش درخواست ازمایش که سلامت جنسیشو نشون بده بکنی، همیشه هم با محافظت رابطه برقرار کنی.... یه مدتی با کسی اشنا هم نشو به خودت و روحت فرصت ترمیم بده ،ازین با اینو اون بودن ها چیزی در نمیاد برات که روحتو اروم کنه بدتر نابودت میکنه