میدونم الان همه بهم خرده میگیرین شش ماه کارم شده گریه!ازوقتی یادم میادسرخداغرزدم که این شدواون شدمنتظرشدم یکی بیادمنوخوشبخت کنه!ازدواجم حماقت اولم بودوبعدازمدت کوتاهی اون ازبین رفت!بعدمثلاتحصیلکرده بودم افتادم توخط صحبت کردن وپام به رابطه بازشدبه خیال خودم کارم گناه نبودیعنی ساده وبدبخت بودم وزودباور!راهم کج شدواون نامردهم سواستفاده کردمفت ومجانی!نه علمی داشتم نه اطلاعی حالابماندکه دوسه باراین اشتباه تکرارشدومن به مشکل خوردم ولی بازم نفهمیدم مشکل ازچیه!امسال ویروس اچ پی وی به چشمم خوردومن علائم داشتم مثل لکه بینی تومعاینه زخم هم مشخص شد!رفتم پاپ اسمیرواچ پی وی دادم هردومنفی بودوپاپ متوسط التهاب داشتم!الان فقط میخوام خودکشی کنم فرصت شغلی وازدواج روازدست دادم!بخدامن آدم بی بندوباری نبودم شیطان برمن سوارشدو...کاش خداازم راضی بشه وبمیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سه چهار بار اسمش اشتباه نیست تصمیمه،حالا شما میخوای خودت رو گول بزنی و ما رو وادار کنی قبول کنیم حرف دیگه است
امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به ذهنت فرصت تنفس بده... یه مدت وارد هیچ رابطه ای نشو... اگر دوست داری ادامه تحصیل بدی خب ادامه تحصیل بده یا کار پیدا کن و ذهنت رو مشغول کن تا مدتی زمان بگذره... بعدم در روابطت دقت کن و هر شخصی رو به حریمت راه نده هم روحت آسیب می بینه هم جسمت... خودت رو دوست داشته باش و به فکر ساختن زندگی جدید باش.