2777
2789
عنوان

غلطی کردم که نمیدونم چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناامیدی از درگاه خدا،خودش بزرگترین گناهه.

یبار برو زیر آسمون یا یجای مذهبی و بگو خدایا توبه کردم و تو که بخشنده گناهانی توبه م رو بپذیر و عیبهامو بپوشون.

و بعدش بدون که خدا میبخشه.

به فکر درمان خودت باش و حال جسمیت که خوب بشه، اوضاعت بهتر میشه.

ریپ نمیزنم،پس بجز اسی کسی ریپ نزنه!!!

دیگه قبول کن اشتباه یه باره

سه چهار بار اسمش اشتباه نیست تصمیمه،حالا شما میخوای خودت رو گول بزنی و ما رو وادار کنی قبول کنیم حرف دیگه است

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

به ذهنت فرصت تنفس بده... یه مدت وارد هیچ رابطه ای نشو... اگر دوست داری ادامه تحصیل بدی خب ادامه تحصیل بده یا کار پیدا کن و ذهنت رو مشغول کن تا مدتی زمان بگذره... بعدم در روابطت دقت کن و هر شخصی رو به حریمت راه نده هم روحت آسیب می بینه هم جسمت... خودت رو دوست داشته باش و به فکر ساختن زندگی جدید باش.

چرا خودکشی عزیزم، باید بیشتر مراقب خودت باشی و اگرم خواستی با کسی وارد رابطه جنسی بشی کمی بشناسیش و ...

عزیزم جریان مال ده سال پیش من اصلاازاین مریضیهاخبرنداشتم!😭😭هیچکس نمیتونه بگه من پام نمیلغزه چون دقیقاشیطان اون لحظه دامش روپهن کرده

اشتباه کردم کارم شده گریه حس میکنم اچ پی گرفتم

همه ی ما اشتباه میکنیم مگه کسی هم هست بگه من بی گناهم؟؟؟فقط سعی کن ازش عبرت بگیری

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻