2777
2789
عنوان

مرده شور هرچی مرد هست رو ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

؟

منظورم اینه میشینه شامشو میخوره بعد من حرص میخورم ..یبار انار دون کرده بودم برا جفتمون دعوامون شد گریه میکردم آورد نشست همشو خورد سهم منم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

فداتشم خوبی چو از حد بگذرد،ابله گمان بد کند

اینجوری تحویلش میگیری فکر میکنه خر بزرگیه و لیاقت این کارا رو داره و با خودش میگه لابد لیاقت تو هم همین رفتاره که دم نمیزنی‌.

من بودم همینکه برد مون جای بی آب، کوفتم که بهش نمیدادم هیچ،محل سگ هم که نمیزاشتم هیچ،نمیزاشتم گورشم گم کنه بره خوش گذرونی پیش خانواده اش.

بعضی بلا ها رو آدم خودش سر خودش میاره. اینا همش تقصیر شوهرت نیست فداتشم.ناراحت نشی،جای خواهری دارم نصیحتت میکنم،خیلیاش تقصیر خودته.

عزیزم مگه میشه آدم با سگ هار زندگی کنه و توقع داشته گازش که گرفت هاری نگیره؟

الان بلانسبت جفت تون،شوهرت هم سگه،هم هاری داره هم گاز میگیره.اگه هاری بگیری تقصیر کیه؟

تقصیر تو که موندی.یا برو و الکی خودت و بچه هات رو زجر کش نکن،یا اگه موندی آدمش کن،نه که از ترس کتک و آبرو ریزی و فلان و بهمان،بمونی که هر بلایی سرت بیاره.اگه هم دیدی آدم بشو نیست،جنگ اعصاب نساز واسه بچه هات،ولش کن برو.اونجوری بچه هات میگن بچه ی طلاق بودم و عذاب کشیدم،نمیگه مامان و بابام ۳۰ سال موندن با هم و روحی و روانی عذاب مون دادند

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

مشکل ما زن ها اینه که فکر میکنیم اگر ازدواج کنیم کامل میشیم اگر ازدواج کنیم الان قند تو دلمون اب میشه یکی پیدا میشه تکیه گاهمون بشه 

در صورتی که اشتباه فکر میکنی بری خونه شوهر باید اشپزی بکنی رخت بشوری بچه داری بکنی تو روی مادر شوهر و خواهر شوهر کم نیاری جلوی خانواده شوهر زبونت دراز باشه انقدر قشنگ با سیاست باهاشون برخورد کنی که نازت رو بخرن بهت کلی احترام بزارن در صورتی که همه اینا کشکه به خدا ازدواج هم نکنید میتونید خوشبخت باشید بهترین تکیه گاه خود خداست حتما که نباید ازدواج کنید مردا کی آدمن ، به خدا حیف بانوان که شوهر میکنند خودشون بدبخت میکنن مردا اصلا زن ها رو نمیفهمن مردا تو طول تاریخ فقط ستم گری بلد بودند . . . . مردها رو ول کنید بچسبید به زندگی خودتون ازدواج هم نکردید نکردید ازدواج کردن واجب نیست ، مستحبه ، ولی به نظر من اشتباهه اونم تو ایران با این وضعیت اقتصادی یا باید خیلی پولدار باشی تیلیاردر باشی حق همه رو خورده باشی و بقیه ضعیف تر ها نباید ازدواج کنند چونکه باید قدرت طلب ها و پولدارهای تمساح فقط ازدواج کنند بقیه ادم نیستند .... 

خانم های محترم .. من الان مجردم 40 سالمه راحت کارکردم خودم خونه خریدم ماشین خریدم جهاز خریدم .... هر وقت بخوام سفر میرم هر وقت بخوام دوستام دعوت میکنم برنامه دور همی برای خودم بهشت ساختم ... فقط باید یک چیز رو بلد باشید خودتون رو دوست داشته باشید حتی اگر جنس مخالف به شما توهین کرد بهتون گفت دوستتون نداره یا دروغ گفته و رهاتون کردن یاد بگیرید محکم باشید کوه باشید تا هرکس خواست بهتون ضربه بزنه اول دست خودش درد بگیره بعد سنگ ریزه های جبل الطارق روی سر خودش بریزه هیچ وقت برای مردی که شما رو توی عالم رفاقت ترک میکنه میگه میخوادت بازیت میده بعد یهو میره دلتنگ نشید حتی ازدواج کردید طلاق تون دادند باز هم قوی باشید نزارید دیگران زجرتون بدهند با رفتار و گفتار بزارید شخصیت خودشون براتون برملا کنند قبل ازدواج 1 سال باهم دوست باشید به کسی نگید نه پدر و نه مادر بزارید روی ذاتش شناخت پیدا کنید اگر شما رو ترک کرد و رفت سراغ یک دختر دیگه به درک ، قوی باشید باهوش باشید ضعف نشان ندهید اجازه ندید بی شخصیت جلوه داده بشید و به شما توهین کنند با کمال احترام صحنه رو ترک کنید خودتون رو هیچ وقت برای چنین مردی سبک نکنید خواست بره بگید هررری ...قوی باشید ....دخترهای عزیزم ....

اشتباه کردید عزیزم خونه پدر می ماندید مدارا میکردید صبوری به خرج میدادید قوی باشید ببنید زنان قوی چه خصوصیاتی دارند طرز فکرتون اشتباه بوده گلم ... نگران نباش توکل کن به خدا یک کلینیک بهتون معرفی میکنم کلینیک نیک ارام توی بلوار اوشان (بلوار ارتش ) خیابان شهید مژدی .... با این شماره تماس بگیرید میتوانید وقت مشاوره فردی بگیرید : مشکلتون اونجا راحت حل میکنند : 22476042-021

خانم های محترم .. من الان مجردم 40 سالمه راحت کارکردم خودم خونه خریدم ماشین خریدم جهاز خریدم .... هر ...

وای چقد به این متن نیاز داشتم

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

بااین مرد که میدونی اخلاقشو رفتی باغ خانوادگیشون که تو تاریکی و تنهایی بمونی،کلی کار بکنی،شامم بپزی براش که آخرش اونجور کنه؟؟وقتی اینقدر صبور و راضی هستی بدتر هم میشه دیگه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

نمیفهمم از این مردا چحور بچه میاریدو زندگی میکنیدچه چیز مثبتی داره مثلا شوهرت الان

حرفتون تا ناکجا اباد درد داره دیگه اورده مجبوری سرکوفت بزنی اون خودش کم بدبختی داره

من نمیفهمم چرا اختیار زبونتونو ندارید

حرفتون تا ناکجا اباد درد داره دیگه اورده مجبوری سرکوفت بزنی اون خودش کم بدبختی دارهمن نمیفهمم چرا اخ ...

دوست داری قربون صدقه مظلومیتش بریم و بگیم چه خوبی که انقدر حقارت رو تحمل میکنی؟

نباید این زن به خودش بیاد؟؟؟؟