2777
2789

بچه ها من اولین رابطم بود اونم لانگ 

حدود دو ماه باهم بودیم دیروز سر مسئله که شب قبل ازش ناراحت بودم جوابشو ندادم بعد امود گفت من حال بد شده نگرانت شدم جوابمو ندادی 

براش توضیح دادم حال بد بوده اگر جوابتو میدادم ممکن بود چیزهایی بگم بحثم بالا بگیره 

بعد گفت نه مادرمتوجه حال بدم شده من قسم داده به جونش که باید تمام کنم   هرچی اصرار کردم قبل نکردم فکر نمیکردم اینقدر دلم بشکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیشب تا الان دارم منفجر میشم حتی نمیتونم با خواهرم درد دل کنم خیلی حالم بده همش احساس خفگی بهم دس ...

حستو میتونم درک کنم عزیزمم 

خیلی بده هی دلت میخاد اون باشه 

بهش پیام بدی 

ویژگی ها بدش رو نمیتونی ببینی 

فقط ویژگی ها خوبشو میبینی 

فقط و فقط زمان میبره یادت بره 

بعدا ب خودت میخندی

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

حالم خیلی بده تو حالت چطوره؟

من اوکی‌ام 

خودم کات کردم باهاش

جلوم اشک ریخت فقط بخاطر اون عذاب وجدان دارم یکم

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

نفهمیدم چیشد ولی منم تازه کات کردم همین دوشنبه

میگه دو سه ماهه با یکی رابطه لانگ داره باهم دعوا کردن پریشب جواب پسره رو نداده .بعد پسره اومده گفته مادرم گفته چرا حالت بده متوجه حال بدم شده بعدم قسمم داده که باید با دختره کات کنی البته مشخصه پسره بهانه آورده مثل قدیم که میگفتن من سرطان دارم دو روز دیگه میمیرم بیا جدا بشیم 

یه مدت بعد میدیدی با یکی دیگس

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ازپسرا غیراز این رفتار دیدی تعجب کن 

یه سریا شون خیلی نامردن

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

کیبوردت بد تایپ کرده

من ۵ سااال بایکی بودم ۲۲ روزه خودم ترکش کردم

فقط‌میدونم با یک ادم مرده هیچ فرقی ندارم و به ته خط رسیدم

خیلی عاشقش بودم وابستش بودم رفیقم راز نگهدارم همه چیم بور عشقشو بهم ثابت کرد اومد خواستگاریم باهم گریه کردیم باهم خندیدیم کلی خاطره داریم ولی خانوادش مخالف بودن بااشک نوشتم‌ اینا رو یادش می افتم یه خلعی توزندگیم حس میکنم دیگ هیچی‌خوشحالم‌نمیکنه‌کاش میشد روح وروانمو دربیارم نشونتون بدم ک چقدبدون‌اون‌حالم بده🥀🥀🥀🥀🥀

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
میگه دو سه ماهه با یکی رابطه لانگ داره باهم دعوا کردن پریشب جواب پسره رو نداده .بعد پسره اومده گفته ...

وایییییی نگااا چقد ضایع اس بهونش😐💔

دقیقا حوصلش رو نداشته احتمالا یا خیانت کرده اینو بهونه کرده

مرسی توضیح دادید ممنونم