2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 85157 بازدید | 3728 پست
وا چه جالب 🤣 خدا منه اینجوری باشه 😝بچه ها من برنامه های امیر حسین قیاسی رو میبینم خیلی با مزه است، ...

۳ روز اول استراحت تو زیاد کن بعد سه روز برو پای کامپیوتر و و کارای روز مره حتی آشپزی...ولی یه روز اول خیلی مهمه

عزیز دلم منم نسبت به شما خیلی حس خوبی داااارم مخصوصا که اون روز که جواب آزمایش تون مثبت شد من خیلی خ ...

عزیز دلمی 😍 از مهربونی و قلب مهربونته خانوم😘 حتما حتما حتما دعاگوتون هستم اگه خدا قابل بدونه منو😍 انشالله به حق پنج تن خدا معجزه کنه و کار به ای وی اف نکشه و خودش از خزانه غیبش بده

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم. بله دارم سعی میکنم بپذیرم. شاید من......؟؟!!!! نمیدونم...... تا جایی که میدونم تو ع ...

فدای دلت بشم منی که خواهرم ندارم،پدر مادرم ازم ششصد کیلومتر دورن،برادرام تو یه شهر دیگه زندگی میکنن،هر وقت هر جا قرار بوده یه شب تو بیمارستان بمونم برام همراهی پیدا نشده همیشه خدا خونمون هستم طوری که همسرم معنی کلید با خودش بردن رو نمیدونه،من دو تا دخترم دارم ،خدا از این فرشته ها بهت بده تمومه

عزیز دلمی 😍 از مهربونی و قلب مهربونته خانوم😘 حتما حتما حتما دعاگوتون هستم اگه خدا قابل بدونه منو😍 ...

قربونت برم عزیزم چقد مونده زایمان کنی انشالله 😍😍 ؟؟ اسم انتخاب کردی برای پسر جونی؟؟😍

قربونت برم عزیزم چقد مونده زایمان کنی انشالله 😍😍 ؟؟ اسم انتخاب کردی برای پسر جونی؟؟😍

زنده باشی 😘 انشالله خدا بخواد ۱۲ بهمن میوفته زایمانم سزارین میخوام‌ بکنم ، آره عزیزم‌ نذر کردم جواد بذارم اگر خدا بخواد😍 شما در چه مرحله از ای وی اف هستین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشی 😘 انشالله خدا بخواد ۱۲ بهمن میوفته زایمانم سزارین میخوام‌ بکنم ، آره عزیزم‌ نذر کردم جواد ...

به سلامتی عزیزم فارغ بشی انشالله 😍😍 منم تصمیم گرفتم یه ماه منظم برم پیاده روی بعدش برم ای وی اف رو شروع کنم هنوز پانکچر هم نشدم 

به سلامتی عزیزم فارغ بشی انشالله 😍😍 منم تصمیم گرفتم یه ماه منظم برم پیاده روی بعدش برم ای وی اف رو ...

مرسی😘 انشالله کار به ای وی اف نکشه و خدا از خزانه غیبش به حق علی بهت یه فرزند سالم و صالح بده😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی😘 انشالله کار به ای وی اف نکشه و خدا از خزانه غیبش به حق علی بهت یه فرزند سالم و صالح بده😘

مرسییی عزیز دلممممم منم نذر کردم اگر خدا بهم پسر بده اسم شو علی بزارم 😍😍😍 خدا کنه معجزه بشه برام و به قول تو کارم با آی وی اف نکشه

مرسییی عزیز دلممممم منم نذر کردم اگر خدا بهم پسر بده اسم شو علی بزارم 😍😍😍 خدا کنه معجزه بشه برام ...

انشالله میده به دلمه همین زودی بهت بچه میده ، میخواستم بگم خدا بهت‌ یه پسر بده گفتم شاید بگن پسر پرسته ولی واس مادر فرق نمیکنه چی باشه فقط آرزوی بچه دار شدن به دل آدم نمونه و بی اولا  نباشه ، منم حسم درسته انشالله یه پسر سالم صالح خوشگل بهت میده😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله میده به دلمه همین زودی بهت بچه میده ، میخواستم بگم خدا بهت‌ یه پسر بده گفتم شاید بگن پسر پرس ...

وای چقد حس خوبی گرفتم از این پیامت 🥺🥺 اصلا انگار چند ساله که میشناسمت خیلیییی بهم امید دادی خدا همیشه دلتو شاد کنه 😍😍😘😘😘ازت انرژی مثبت می‌گیرم واقعا 🥲

وای چقد حس خوبی گرفتم از این پیامت 🥺🥺 اصلا انگار چند ساله که میشناسمت خیلیییی بهم امید دادی خدا هم ...

فدای تو عزیزم 😘 خوشحالم که باعث دلگرمیت شدم انشالله همش با نشاط باشی 😍 عزیز دلمی 🥰 امیدتو ببند به خدا انشاالله ناامیدت نمیکنخ مطمئن باش😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من رفتم انتقال دادم، تجربه خیلی خوبی بود، دکتر و جنین شناس گفتن که جنین زنده است و در حال رشد ...

عزیزم خیییلی مبااااارک باشه🥰🥰

به امیدوارم حتما مثبت میشی و کلی ذوق میکنیم برات😍