2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 3734 پست
عزیزم خیییلی مبااااارک باشه🥰🥰به امیدوارم حتما مثبت میشی و کلی ذوق میکنیم برات😍

مرسی عزیزم 😍، بچه ها من واقعا سرما خوردم، حالا همسرم رو فرستادم بره دما سنج بخره ببینم تب دارم یا نه. چون اگه تب داشته باشم خیلی ریسکش میره بالا و شانسم کم میشه. که میگن باید پاراستامول یا استامینوفین بخورم. آب ریزش بینی دارم، و واقعا هم نمیدونم تب دارم یا دارم توهم میزنم.

شما شنیدین کسی سرما خوردگی داشته باشه بعد از انتقال، موبت هم بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنده باشی 😘 انشالله خدا بخواد ۱۲ بهمن میوفته زایمانم سزارین میخوام‌ بکنم ، آره عزیزم‌ نذر کردم جواد ...

جیگر جون، خیلی کم مونده نی نی بیاد تو بغلت، اسمش خیلی قشنگه 😇

سلام منم دیروز داروهای ای وی اف رو گرفتم قراره از روز سوم پریودم شروع کنم....یه عالمه امپول ...ویه ت ...

به سلامتی، از امپول میترسی؟

اگه از امپول میترسی باید بگم تو مرحله اماده سازی برای تخمک کشی اصلا درد نداره هیچ کدوم. منم اولین بار یه کیسه سوزن دادن بغض کردم، ولی بعدش دیدم که هیچ مشکلی ندارم باهاشون. با خیال راحت برو انجام بده، پیاده روی، غذای سالم بخور و که قرار یه نی نی خوشگل تحویل بدی 😍

به سلامتی، از امپول میترسی؟اگه از امپول میترسی باید بگم تو مرحله اماده سازی برای تخمک کشی اصلا درد ن ...

سلام عزیزم....از امپول نمی‌ترسم....ولی حجم دارو امپول رو دیدم جا خوردم....من تنبلی شدید دارم نمیدونم جواب بده یا نه...فولیکول داشته باشم یانه ....۳۷سالمه

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

سلام عزیزم....از امپول نمی‌ترسم....ولی حجم دارو امپول رو دیدم جا خوردم....من تنبلی شدید دارم نمیدونم ...

منم همسن تو هستم، منم این نگرانی ها رو داشتم ولی تخمک زیاد داد، در نهایت کیفیت جنین مهمه که اونم هنوز معلوم نمیشه تا وقتی ادم بچه رو بغلش نگیره. برای تنبلی تخمدان برای اینکه بهتر حواب بده قند و شکر و کربوهیدرات رو کم کن، یعنی برنج سفید و نون هم نخور. به جای اون مثلا بلغور بخور، یه سری جو درسته هست از اون درست کن بخور.

شیرینی  حتی میوه رو کنترل شده باید بخوری. پیاده روی سبک هم هر روز داشته باش.

قبلش هم اسکن میکنن معلوم میشه که فولیکول هات جقدره. آزمایش ای ام اچ دادی؟ چنده؟ 

همسرت مشکل نداره؟ همه اینا با ازمایش معلوم میشه.

سلام مامان های عزیز من آزمایش دادم و جوابش Fsh3.00Lh3.7و پرولاکتین 13.8 وضعیت من چطور به نظرتون؟واین ...

عزیزم این عدد هایی که دادی بهتره واحدش رو هم بذاری. بعد میشه فهمید. فکر کنم تو برگه ازمایش هم بازه نرمالش رو بنویسه.

مرسی عزیزم 😍، بچه ها من واقعا سرما خوردم، حالا همسرم رو فرستادم بره دما سنج بخره ببینم تب دارم یا ن ...

سلام لاکیلو جان مبارکت باشه عزیزم انتقال جنینت😍ایشالا چند روز دیگه خبر مثبت شدنت رو بشنویم، عزیزم منم از همون وقتی که انتقال دادم حالت سرماخوردگی داشتم صدام گرفته بود تب نداشتم ولی خیلی عرق میکردم و گرمم میشد، ولی توی همین نی نی سایت دیده بودم یه نفر که مثبت شده بود میگفتش که تب داشته, شمام این حالت رو از علائم مثبت شدن بدون🤩

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام لاکیلو جان مبارکت باشه عزیزم انتقال جنینت😍ایشالا چند روز دیگه خبر مثبت شدنت رو بشنویم، عزیزم م ...

سلام عزیزم، مرسی 😇 خدا رو شکر تنها نیستم، مرسی جواب دادی عزیزم. جوجه تو دختره یا پسر؟ 😍

جیگر جون، خیلی کم مونده نی نی بیاد تو بغلت، اسمش خیلی قشنگه 😇

فداتبشم عزیزم آره کم مونده انشالله شما هم ۹ ماه دیگه نی نی تو بغل مبگیری😍 مرسی عزیزم انشالله لیاقت این اسمو داشته باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام لاکیلو جان مبارکت باشه عزیزم انتقال جنینت😍ایشالا چند روز دیگه خبر مثبت شدنت رو بشنویم، عزیزم م ...

خواهش میکنم عزیزم🌺نی نی من هنوز معلوم نیست جنسیتش، ۵ روز دیگه باید برم سونو غربالگری اول ببینم اونوقت تشخیص میدن یا نه 🥰

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40