2777
2789
عنوان

درآمد از تبلیغات

47 بازدید | 10 پست

سلام خانما اگه کسی میخواد این برنامه رو نصب کنه از کلیک کردن تبلیغات میتونین به درآمد برسیم برنامه کارسود اینم کد دعوت منه اگه خواستین نصب کنید کد منو بزنید 315420 درآمدش کمه ولی شاید خیلی ها باشند بهش نیاز داشته باشند من یه اشتباه داشتم که همه  استخر تبلیغاتش  رو فعال کردم اگه نصب کردین بگید که بهتون بگم چکار کنید که درامدتون زیاد بشه

نبایدفعال کرد؟چرا

من شیش پارت اول رو که فعال کردم درآمد تبلیغات و تعدادش رفت بالا بعدش از درآمد خودش پارناس بعدی رو فعال کردم درآمد دوباره یکم بیشتر شد ولی گفتم حالا که داره زیاد میشه همه پارتارو یکجا فعال کردم و این اشتباه بود تا وقتیکه پارتی واسه فعال شدن باشه درآمد و تعداد تبلیغات بیشتر میشه ولی به مرور زمان باید فعال کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.