2777
2789
عنوان

شما رو در شرایطی قرار میدم بیایین

214 بازدید | 26 پست

شما هفت ساله ازدواج کردین

دوتا بچه دارین

شوهرتون بچه ننس

ننشم بشدتتتتت غرغرو و سلیطه هست

البته قلقم داره دستت بگیر اوکیه

و شوهرتون مهربونه

بشدتتتتت دستو دلبازه

پدر خوبیه برای بچه ها

خانواده دوسته

بد دهنه

زود عصبی میشه ک حرفایی میزنه ک نباید بزنه

بچه ننس

وـــــ

شوهرتون تو مجردیش خونه برای ننه باباش ساخته و الان میگ ما باید بعد هفت سال بریم با مادرم زندگی کنیم میگ قبلا خاهرام بودن میگفتیم آبتون تو یه جوب نمیره الان ک خاهرام نیست فقط مامان بابامه از عید میرم برای همیشه با مامانم زندگی کنیم 

ینی یه خونه همه چییی مشترکه 

و اون روستا یا شهرستانی هم ک هستین رسمه هر کدوم پسر با مامان باباش زندگی کنه تا اخر و نگشون داره دارایی باباش ب همون پسر میرسه

شوهرتونم بگه من ک خونه رو ساختم مامانم بابامم یکی 70 سالشه یکی 80 میرم اخر عمرشون نگهشون دارم ک ب خونمم برسم

و بگه من میرم میخایی بیا نمیخاییم برو خونه بابات

و حتی سر اینکه شما مقاومت کردی ک نرید با مامانش زندگی کنی کل خرف و تحقیر شنیدین 

کدوم قبول میکنید؟ 

میرید با مادرش زندگی کنید

یا هم طلاق میگیرید بدون بچه (بچه رو ب هیچچچ عنوان نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هیچ راهی نیست دیگ یا باید بری باهاش زندگی کنییاهم بزاری بری

من باشم بخاطر بچه هام می مونم 

"زنی هم زیر لب گوید 

گریزانم از این خانه 

ولی با خود چنین گوید

چه کس موهای طفلم را

پس از من می زند شانه"

بچه غل و زنجیره به پای زن آدم مادر میشه دیگه انگار هیچی نیست فقط مادره💔

بعد هرروز با مادرشوهر دعوا داره بچه هاتو شرایط و محیط متشنج بزرگ بشن چ فایده

نمیدونم هیچوقت تو این شرایط نبودم ولی از اونجایی که فقط مرگ میتونه منو از بچه هام جدا کنه نظرم اینه که اگه تو این شرایط باشم بودن با بچه هامو انتخاب میکنم

طلاق که نه ولی خب مادرشم پیره فک نکنم بتونه خیلی نوش بدوونه خدایی موقعیت سختیه تمام تلاشمو بکن اگه راضی نشد هیچ جوره برو

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده