2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 3734 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من رفتم انتقال دادم، تجربه خیلی خوبی بود، دکتر و جنین شناس گفتن که جنین زنده است و در حال رشد دوباره هست. دیگه بقیه اش به شانس و خیلی چیزای دیگه بستگی داره. 

بچه ها من رفتم انتقال دادم، تجربه خیلی خوبی بود، دکتر و جنین شناس گفتن که جنین زنده است و در حال رشد ...

عزیزم خیلی مبارکههه

ایشالا به سلامتی

کلی مراقب خودت و نینی باش مامان خانوم

❤️❤️❤️

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لاکیلو جان سلام از وقتی که این تاپیک رو زدی من خواننده ی خاموش بودم و منتظر بودم زمان انتقالت برسه ، خیلیا رو دیدم که اینجا مثبت شدن مثل جیگر و لاوین و خیلی خوشحال و امیدوار شدم...حس میکنم اینجا تعداد مثبتی زیاده...😍😍 انشالله که جنین شما هم محکم بچسبه به دلت و بیای مارو خوشحال کنی...منم قراره دوماه دیگه پانکچر کنم حتما میام اینجا مینویسم 

لاکیلو جان سلام از وقتی که این تاپیک رو زدی من خواننده ی خاموش بودم و منتظر بودم زمان انتقالت برسه ، ...

الهام عزیزم، مرسی از دلگرمیت، منم واسه شما خیلی هیجان دارم، برو تخمک های خوشگل تحویل بده 😇

حتما پیاده روی و تغذیه رو رعایت کن ، واسه تغذیه خیلی وسواس به خرج نده، ولی بیشترش رو سعی کن رعایت کنی. 

🫂

بچه ها من رفتم انتقال دادم، تجربه خیلی خوبی بود، دکتر و جنین شناس گفتن که جنین زنده است و در حال رشد ...

عزیزم انشالله بسلامتی انشالله به حق پنج تن و لطف و عظمت خدا همچنان در حال رشد باشن و بچسبن به دلت😍 خیلی خوشحال شدم خیلی وقته منتظر بودم توام بری واس انتقال خیلی خوشحال شدم اون روز رسید و انتظارت پایان یافت به لطف خدا ، شباف پروژسترون از واژینال بهتره بعدش که گذاشتی تکوم نخوری زیاد کم نشتی میده😅 ولی به هر حال همش خیس میشه لباس آدم😪 فکر کنن تا آخر باید ادامه داد 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40