2777
2789

در حالت بلاتکلیفی در دانشگاه و شغل قرار دارم نمی‌دونم چه کار کنم 

استعداد هنری دارم ( موسیقی ، چندین سال کار کردم حدود پنج شیش سال

خانواده میگن فرهنگیان بخون و بیخیال هنر شو و بعد اینکه قبول شدی در کنارش ادامه بده ( یعنی این جمله در ...و کنارش ادامه و... از صد تا فحش بدتره)

از بعضی رشته های انسانی هم خوشم میاد بد نیستن

اما به زور خانواده رفتم تجربی و دیپلم تجربی گرفتم 

چه کنممم

عزیزم اصلا سمت تجربی نرو چون خیلی احتمالش کمه قبول شی خیلی داوطلباش زیاده موسیقی هم زیاد نمیتونی در ...

اخه علاقه ندارم ، اگه برم فقط واسه پول رفتم

در ضمن میگن از طریق تجربی برم فرهنگیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پولم مهمه باید یه جوری زندگیتو بچرخونی‌نمیشه تا آخر عمرت از بابات پول تو جیبی بگیری که

من الانم ازش پول تو جیبی نمیگیرم فقط تو خونشون زندگی میکنم 😆😂

سلام.

.این جمله خیلی به من کمک کرد: برای فهمیدن علاقه و هدفت ببین تو زندگیت بیشتر به کی احساس حسادت داری.

مورد دوم: اگر فکر شاغل شدنی هدفی انتخاب کن که از لحاظ مالی برات مناسب باشه چون توی زندگیم آدم های زیادی دیدم که بخاطر بی پولی علاقشونم از دست دادن.

سومین مورد: باخودت روراست باش.توانایی ها و استعدادهای خودتو بسنج و صادقانه قضاوت کن که بین اولویت هات برای کدوم مناسب تری.

چهار: آدم ها همیشه ممکنه انتخاب اشتباهی داشته باشن پس بابت گذشته از انتخاب هات ناراحت نباش و سعی کن برای تصمیمی که میخوایی بگیری از درس هایی که گرفتی استفاده کنی. موفق باشی غریبه ;)