2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113291 بازدید | 1766 پست
مادربزرگم خیر ندیدم دائما دعا میگرف برامون هنوزم میگیرهمادر پدرمه

من هم بعد زایمانم ترس بدی وجودم را گرفت....

ذکر لا حول و لا قوه الا بالله خیلی کمک می کنه به دور شدنشون...

منم دوستم مثل شما غسل نمی کرد و نماز نمی خوند و کلا اعتقادی تداشت

دخترش شبیه پسر شما شد

هر راهکاری را رفت و جواب نداد

ولی می گفت از وقتی دیگه غسل می کنم و نماز می خونم خیلی اوضاع دخترم بهتر شده

دیگه غسل که کاری نداره

بعد از هربار حمام نیت کن و برو زیر آب

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیات ۶۰ قاف : 

در کلام الله مجید ۶ آیه س که در هر کدوم از آیات شریف ۱۰ بار حرف ق اومده و برای دفع تمامیه ی بستگی ها ؛ دفع دشمنان و بدی ها ، دفع سحر و جادو و بلا و ... بسیار بسیار مجرب و موثر است 

( اما آیه ها رو حتما از قرآن بخون ممکنه تو گوگل غلط املایی داشته باشه ) 

۱ : سوره ی بقره آیه ی ۲۴۶

۲ : سوره ی آل عمران آیه ی ۱۸۱ 

۳ : سوره ی نساء آیه ی ۷۷

۴ : سوره ی مائده آیه ی ۲۷

۵ : سوره ی رعد آیه ی ۱۶

۶ : سوره ی مزمل آیه ی ۲۰ 

بخونشون 

اگرم خواستی بنویسی 

خیلی مشکلات وجود داره . البته حرز همراه دارم و سنگ حدید صینی . از وقتی سنگ همراهمه تقریبا نتونستن اذ ...

سنگ خوبه حتی عقیق امام جواد هم خوبه شرمنده یکم دیر جواب دادم دخترم ناخوشه بخاطراونه می‌دونی قبرستان محل انجام طلسم وآموزش ادعیه هست ویژه مشکل هم که هست دروازه وروداجنه ازقبرستانع توکلاسهایی که شرکت میکردیم ماتوقبرستان خیلی می‌رفتیم وکتاب خاصی بوداونجامعلمربهمون توضیح میداد که هیچوقت داخل قبرستان بی حرمتی نکنین اگر شخصی ناخودآگاه اومده ذهنتون پسش نزنین براش فاتحه بخونین بعدمکان روح و جسم خاکه الان برای دفع بایدخاک تربت پاک بزارین زیر بالشت سرتون آرامش بخشه

بنده خدا اسی

اینقدر تو این تاپیک بهش راهکار گفته شد که حالا می مونه کدوم را گوش بده و از کجا شروع کنه😄

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
مادربزرگم خیر ندیدم دائما دعا میگرف برامون هنوزم میگیرهمادر پدرمه

پس زنده س 

حدسم درست بود با جادو اومدن میگم دیگه از هر ۱۰۰۰۰ مورد ۹۹۹۹ تا با پاشون به زندگی آدم باز میشه و با جادو میان 

من ۲ دستور انتقام شرعی بلدم ؛ امکانش بالاست تاپیکت بترکه 

گوشیم شارژش ۳ درصده از اسم کاربریت شات گرفتم بعدا میام مفصل میگم‌

روضه بگیر تو خونت 

باور کن معجزه می‌کنه 

حتی اگه کسی رو نداری دعوت کنی یه آقا یا خانم روضه خون بگو بیاد صدای روضه امام حسین و حضرت زهرا تو خونت پخش بشه 

من میشناسم تو خونه ای که سحر و جادو قایم کرده بود ده روز روضه گرفتن بعد ده روز طلسم رو پیدا کردن با معجزه و ازبین بردنش 

سلام مرمری جان من شمارو یادمه از خیلی وقت پیش عزیزدلم من میتونم ازت چندتاچیزبپرسم؟؟؟اول اینکه این خو ...

سلام

میشه منو راهنمایی کنی؟

منم چندین ساله درگیرم 

ولی نه به این شکل که مرمری گفته .

اونو همیشه کنارم حس میکنم . بعضی وقتا نامحسوس وسایلو تکون میده 

چند شب پیش هم خواب دیدم یه موجود عبا پوش پشت سرم ایستاده . تصویر عباشو توی آینه دیدم ولی چهرشو نتونیتم ببینم .

من سالهای طولانیه که به موسیقی اعتیاد شدید  دارم 

اما مشکل اجنه رو از خیلی وقت پیش داشتم 

نمازامو به سختی میخونم . بیشتر وقتا هم کاهل نمازم

🐈🐈‍⬛
بنده خدا اسیاینقدر تو این تاپیک بهش راهکار گفته شد که حالا می مونه کدوم را گوش بده و از کجا شروع کنه ...

اسی مشکلش بنده خداخیلی سخته راه حلش حتمابایددعای دفع خونده بشه و مراسم قرآنی توخونش برگزارکنه متاسفانه بادونوع درتماسه اما یه راهکاره دیگه هم جوابگوهست اماکمی غیرقابل هضمه چیزی که به من شخص موردمعتبرگفتن گوشت حیوان مثل مرغی که ببخشید معذرت می‌خوام نجس بشه به خورد بچه بدن کمی نه زیادکه باعث غضب خدا بشه اون بچه بهترمیشه وباچشم دیدم انجام دادن وبچهذخوب خوب شدوندیددیگه اما چون این دونوعه بایدهردوامتحان بشه

ببین استارتر من خودم چون شخصا تجربه دارم کاملا شما رو درک میکنم. فقط اینو بگم از افرادی که خودشون یا عزیزانشون این گرفتاری رو ندارن انتظار راهنمايی و کمک نداشته باش. همینطور به حرف افرادی که با چند کلاس درس و دانشگاه خودشون رو دانشمند و باسواد میدونن رو توجه نکن چون آگاهی از علوم غریبه کار هر کسی نیست. فقط سعی کن هر جوری شده آدم مومن و کاربلد پیدا کنی تا مشکلت رو حل کنه. در ضمن کسایی که میگن سوره بقره جذب میکنه هم کاملا در اشتباه هستن سوره بقره یک صلاح قوی برای دور کردن شیاطین هست فقط در روزهای اول اذیت میکنن که شما نباید تسلیم بشی و قطع کنی. امیداروم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه

+ ۷ بار سوره ی تکویر بخون پشت سر هم اگه تو خدنه جادو جایاز کرده باشن پیدا میشه ؛ به مادرت هم بگو بخونه 

( کاربری میگفت با صدای بلند ولی نیازی نیست با صدای معمولی و آروم هم میتونی بخونی = من تقریبا مطمئن بودم خونمون دعا نزاشتن ( و فقط برای من میگیرن از راه دور ) و ۷ بار تکویر رو پشت سر هم با صدای کاملا آروم خوندم چیزی که پیدا نشد کلی نصف شبش خواب دیدم بادم نیست ولی در مورد جادوهام و بستگی هام بود