2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113274 بازدید | 1766 پست
سلاممیشه منو راهنمایی کنی؟منم چندین ساله درگیرم ولی نه به این شکل که مرمری گفته .اونو همیشه کنارم حس ...

سلام گلم ماچندین نوع مختلف جن داریم این جن جن صالح می‌تونه باشه باتوجه به کسالت موقع نماز میگم چون باعث گمراهی انسان میشه و اینکه گم شدن اشیاهم جزواین دسته هست و اینکه چهره دیده نمیشه خوبه می‌دونستی اجنه ازبوی سبزیجات تندبیزارن مثل سیروپیازبرای همین توکتابی اشاره شده پیازروآویزکنین داخل خونه برای دفع خیلی مفیده اینم امتحان کن گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش منم همين جوري شده بود البته رفته بوديم جنگل خيلي سال پيش و مثل اين ك رو اتيش اب ريخته باشه و ميديد ميگفت همش يكي نگام ميكنه بچه بود و خيلي ميترسيد شبا از خواب ميپريد

پدر بزرگم دعاهاي قراني مينويسه براش دعا نوشت خوب شد

گفت كه ميخوان اذيتش كنن مثل اين كه روز جنگل اگه اتيشو خاموش كرده بچشون مُرده

من خودمم اعتقاد نداشتم اما خب بايد قبول كرد توي دنيا فقط ما تنها نيستيم و توي قران هم اومده 

فقط یه راه داری بعد از چله های باطلی ( و استفاده از حرز کبیر { و صغیر } امام جواد علیه السلام ، و حرز کبیر و صغیر ابی دجانه ، و گردبند لوح عین علی : دستور انتقام رو در مورد مادربزرگت و جادوگری که میره پیشش انجام بدی ( صد در صد مجربه ) 

۲ تا دستور انتقام ایناس که بعدا مفصل میگم 

زیارت عاشورا و علقمه و معراج 

دعای علوی مصری

سلام گلم ماچندین نوع مختلف جن داریم این جن جن صالح می‌تونه باشه باتوجه به کسالت موقع نماز میگم چون ب ...

یه چیز دیگه هم بگم 

وقتی کسی اذیتم میکنه بعد از مدتیه  زندگیش جوری میشه که دلمم براش میسوزه 

یعنی تقریبا کسی نبوده که با حرفش اذیتم کنه و زندگیش خوب بمونه 

به نظرت این میتونه دلیل وجود این جن باشه ؟؟؟

یه وقتایی هم قبل از تینکه اتفاقی بیفته یهو بهم الهام میشه

مثلا چند دقیقه قبل از اینکه کسی رو ببینم یهو تصویرش میاد توی ذهنم

🐈🐈‍⬛
بچت بیماره .باید ببری روانشناس و روانپزشک

میشه بهم یه چیزبگی این حرفتون به یه مادرسخت وتلخه اول اینکه من خودم خیلی چیزها پیش میاد که ازقبل بهم گفته میشه ادعایی ندارم امابرای حل مشکلم رفتم پیش روانپزشک و تاریخ فوت پدرم روباخوابم براشون تعریف کردم کسی که یه در بزرگ بهم داده بودروازطریق الهامم رفتم پیداکردم وبودواقعااونجاوحال وروزش رودیدم وگذشتم حتی دوتاازدوستانم هزاران بار امتحانم کردن و تمام حرفام درست بوده این روانپزشک دکترکشاورزبهم گفتن شمامشکلی ندارین حافظه پنهان وتفکرتون عمیقه باهرحرفم مدام به فکرفرومیرفت پس منم حتمابیماره سرسختم اگراینطوره

مرمری جان پیامتوواضحترخوندم گفتی چشماش ترسناک بودومادرتون هم دیده پس اگر اشتباه نکنم خدارحم کنه کسی ...

تو دیوار گذاشتن دلیل خاصی داره؟ ما قبلاً تو یه خونه بودیم موقع شستن و تمیز کردن اون خونه هر گوشه وکنارش یه دعا پیدا میکردم همش هم لای دیوار بالای کمد باورت میشه بیش از هفت هشت تا دعا بود، حقیقتش آیات قرآن روش نوشته بود من گفتم بی حرمتی هست بندازم بیرون تمچک تک فندک گرفتم زیرشون،برام عجیب بود این همه دعا تو اون خونه

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
پس زنده س حدسم درست بود با جادو اومدن میگم دیگه از هر ۱۰۰۰۰ مورد ۹۹۹۹ تا با پاشون به زندگی آدم باز م ...

میشه برای من هم بگید در شخصی یا یکی از تاپیکام

ممنون میشم

درخواست دادم

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
یه چیز دیگه هم بگم وقتی کسی اذیتم میکنه بعد از مدتیه زندگیش جوری میشه که دلمم براش میسوزه یعنی تقری ...

بله هست دقیقا همینطوره اماتعریف های مختلفی ازش هست گاهی میگن باعث کسالت وگمراهیه فشرده گاهی میگن حسابگرودقیقه امایادمون باشه این موجودات فریبنده وبسیارزیرک هستن وبعدمکانی خاص ندارن و تعصبات شدیددارن

نگو این حرفو من مثل تو میگفتم الان وضعم کم از اون خانوم نیست من که میگفتم این چیزا چرته خودم رفتم پی ...

ی شب به شوهرم گفتم حس میکنم کسایی توخونه هستن. شوهرم خندید و مسخرش اومد ی چیزی هم بهشون ب شوخی پروند. گفتم نگو این حرفو . و خوابیدیم. فرداش غروب رفت حموم ک اونا اذیتش کردن ازاون روز ب مدت دوماه بشدت مریض شد هر دکتری بردم خوب نشد زندگیمون داغون شد.این اتفاقا ی چیزاییه ک فقط اونیکه سرش میادمیفهمه چیه ؟ بقیه میگن توهمه.پناه برخدا. حسشون رو قلب آدم سنگینی میکنه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

عزیزم یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟حتما پیش روانشناس بریناگر هم خودت هم ۲ تا بچه هات اینارو میبینین شاید ...

اگر باادم باشن ک درست نمیش اگر مال خود حونه باشن دیگ هم راهت نمیان 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
تو دیوار گذاشتن دلیل خاصی داره؟ ما قبلاً تو یه خونه بودیم موقع شستن و تمیز کردن اون خونه هر گوشه وکن ...

بله دیوارنمادزندانه وبرای دفعش بایدحتماپیدابشه وداخل سرکه کامل ازبین ببرید هیچوقت هیچوقت آتیش نزنین آتیش روکلمات قرآن خاصیت عکس داره حتی خیلی دعاها رو روی آهن مینویسن میدونین چرا چون میشه تاشش ماه روی آتش حرارت دادواثرش روزهزاربرابرکرد

ی شب به شوهرم گفتم حس میکنم کسایی توخونه هستن. شوهرم خندید و مسخرش اومد ی چیزی هم بهشون ب شوخی پروند ...

چکار کرده بودن ؟

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃