2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست
سلام عزیزم بودن قبرستان کلا برای هرخونه دارای مشکل‌های خاصه متاسفانه بهترین راه رفتنه امااگرنمیشه عو ...

خیلی مشکلات وجود داره . البته حرز همراه دارم و سنگ حدید صینی . از وقتی سنگ همراهمه تقریبا نتونستن اذیتم کنند ولی قبلش زیاد بود تو خواب

میشه بگید خانه قبلا قبرستون باشه چه مشکلاتی هست؟

یااگر سایتی چیزی هست ادرس بدید برم بخونم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرمری جان پیامتوواضحترخوندم گفتی چشماش ترسناک بودومادرتون هم دیده پس اگر اشتباه نکنم خدارحم کنه کسی تابه حال به دیوارهای خونتون کاری انجام داده؟خونه تازه ساخت هست؟دونوع موجودخونتونه نمی‌خوام بترسونمتون اماجن ام الصبیان خاصیت ترساندن بچه هارو داره وانس بزرگترهاو کودکان  توفقط ازچیزهای مشکوک بهم بگو....اول دیوارها تون ممکنه توش دعاباشه دوم غذاتون بیرون توفضایرباززیادنمیمونه؟این دوروبهمذبگو

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

سلام. از نت دانلود کن: شصت قاف. صوتیش رو دانلود کن یه حلیپ شش دقیقه ای هست. هر روز صبح حداقل هفت بار بذار گوش بده پسرت. اونی که میبینه میخواد به پسرت اسیب بزنه و وارد جسمش بشه. خیلی مرتقبش باش

الحمد لله کما هو اهله

من شنیده بودم که یه خانواده این مشکلو داشتن.با عوض کردن خونه هم ،باهاشون میومدن.

تااینکه یکی پیشنهاد داده بود که یه تیکه نون با نمیدونم چی،بذارن داخل خونه،بعد اسباب کشی کنن،دیگع نمیان.

بعد از اینکه اینکارو کردن،اونا دیگه تو خونه بعدی باهاشون نرفتن و تموم شد.راحت شدن.

ولی متاسفانه من یادم نمیاد کاملا که همراه نون ،دعا یا چیز دیگه ای تو خونه گذاشتن یا نه.

برای خیلی وقت پیشه،خاطرم نیست

سوره ها و ادعیه ی باطلی : بقره ۴۵ روز خوانده شود ( گوش کردن ۹۰ روز ) ؛ انعام ، جن ؛ صافّات ، عنکبوت ، یس ، الرحمن ۴۰ روز 

بقره و انعام طولانی و طاقت فرسان هر چند خواندن بهتر از گوش داده هست = التحدیر " تند خوانی " بقره و انعام رو دانلود کن و ظهر مثلا بقره و صبحها صوت انعام رو بزار پخش بشه . 

آیات ۶۰ قاف ، حدیث کساء ، نادعلی ، دعای معراج 

۴۰‌ روز ( اینا جهت باطلی و دفع جن مزاحم هست 

تکویر و انسان پشت سر هم جهت دفع همزاد کافر " همزاد شیطانی " ۴۰ روز 

عبس ۴۱ روز جهت دفع جن عاشق 

آیات ۶۰ قاف ( یا هر روز روزی ۱ بار بخون برای همیشه " ۲۰ دقیقه س " ؛  یا : ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف را هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " 

*هیچ طلسمی نیست که در شریعت با ۶۰ قاف باطل نشود( مخصوصا اون ۱۲۰ بار در ۱۱ روز ) 

* هیچ طلسمی در شریعت نیست که با ۴۰ بار یس باطل نشود ( مثلا روزی یکبار تا ۴۰ روز ) 

* هیچ طلسمی در شریعت نیست که با ۱۰۰۰ بار نادعلی باطل نشود . 

بابای منم توهم داشت وقتی میبریم تيمارستان بعد از یه دوره درمان خوب میشه باز سال دیگه توهم میزنه!

میگه هم من هم بچه هام میبینیم 

مادربزرگم ( مادر پدرش ) به شدت اهل جادو جنبل بوده و مدام جلوی خونشون خیس بوده یعنی آب جادو میریخته جلوی آستانه ی در 

من چرا باید این تاپیک و بخونم اونم چند صفحه 

دست پام داره میلرزه از ترس 😣😣😣😣😣

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

از کجا بفهمم کلاه برداری نیس من واقعا اصلا ب این چیزا اعتقاد ندارم نمیدونم چرا ب وضوح برا من پیش میا ...

اصلا لین کارو نکن نه پیش دعانویس برو نه اینجور ادما رو وارد خونه ت کن،همظون با اجنه در ارتباطش و بابتش بهشون باج میدن. وظیفه شونم باز کردن پای این موجودات توی زندگی مردمه.فقط اذان با صدای بلند و روزی هشتاد ایه قران خوندن

.راه اصلی هم اینه که  آیه ۳۳ سوره الرحمن رو ۳۳ بار با بسم الله الرحمن الرحیم بخونی و هربار به لیوان آب فوت کنی، تموم شد آب رو بده نی نی بخوره. این بهترین راه حله

الحمد لله کما هو اهله

بچه های دوست خیالی دارن برای خودشون!! شاید تا مرزی رفته که بزرگش کرده و تشخیصی بین واقعیت و خیال نمیتونه بده!! به نظرم با روانسناس کودک صحبت کن 

چون تا رمانی که تخیلات  پسرتون به حدی حرسه که بتعث ازارش بشه طبیعی هست ولی وقتی داره میگه من میبینمش یعنی داره هذیان میگه!! تو بچه تصور میکنه شخصی داره ازارش میده.  حتما ببریدش روانشناس کودک تا قبل اینکه اوضاعش بدتر نشده که حداقل خیالتون راحت باشه در ضمن  ی روانشناس خوب ببریدش هر کسی قابل اعتماد نیست

مادربزرگم خیر ندیدم دائما دعا میگرف برامون هنوزم میگیرهمادر پدرمه

یه بار دیگه هم گفته بودی که تو بچگی این چیزا را می دیدی، من شک نداشتم که در همون بچگی به واسطه دعا و .... گرفتار شده ای و جذب کرده ای....

چه دشمنی باتون داره؟

آخه کسی برای پاره تن خودش دعا می گیره ؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

سلام عزیزم 

ماهم همین مشکلو داشتیم درباره فرزند شما نمیدونم اما از سودای بالای بدن می‌تونه باشه این مشکلات، گاهی هم واقعا محلی که زندگی میکنید اتفاقات خوبی داخلش نیوفتاده و انرژی بدی داره

ما با مراجعه به دکتر و رعایت برخی چیزها تونستیم حلش کنیم یکی از چیزهای خیلی تاثیر گذارِ هم نوشتن آیت الکرسی با وضو و کسی که مومنه بهش و قراردادنش در چهار گوشه ی خونه هست خیلی خوبه حتما انجام بدید

فقط خواهش میکنم به هیچ عنوان سمت دعا نویس و اینجور چیزها نرید که خودتون پاشون رو به زندگیتون باز میکنید 

توکل به خدا انشاءالله به زودی حل میشه نگران نباشید بچه ها روح پاکی دارن و زمینه ی تحت تاثیر چنین چیزهایی قرار گرفتن رو بیشتر از ما دارن هرچند تو این دوره به خاطر یسری چیزهای ماورایی بزرگترهاهم درگیر می‌شن 

امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه و آرامشتون برگرده❤️❤️❤️

تو این قرن که روانشناسی اومده و روانپزشک هست حرز امام جواد و سرکه! خب ببرش دکتر. در ضمن خواب درسته ن ...

نگو این حرفو من مثل تو میگفتم الان وضعم کم از اون خانوم نیست من که میگفتم این چیزا چرته خودم رفتم پیش یه عالم 

و الان بعد ۴ چهار روز دوباره اثراتش برگشت چون اون عالم گفتم سه روز باید بیایی و من فقط یه روزشو رفتم

من به شوهرت مشکوکم!البته تو و مامانت و بچه هات میبینین ،شوهرت ندیده،ممکنه مالی خوللیای ژنیتیکی داشته ...

این ارتباطی نداره 

عزیزم متاسفانه چشم سومتان نیمه باز هست

تا می تونید گوشت  بخورید بهتر میشید